Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Rıdvan Dilmen'dan Galatasaray - Beşiktaş derbisi yorumu: Sezonu nasıl oynatacağız - Futbol Haberleri
        1

        "UEFA salı günü tele konferans yapacak, onlar büyük ihtimal gelecek sezonu nasıl oynatacağız diye konuşacaklar. Bizden Servet Yardımcı katılacak."

        2

        "EURO 2020 bu yıl oynanmayacak. Ligleri 'Haziran sonuna kadar kaydırabilir miyiz?' diye düşünüyorlar."

        3

        "Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'in açıklamalarını dinledim. Sporcuları tabii ki devlet koruyacak. Böyle bir karar alınıyor, uygulanıyor."

        4

        "Bu maçların seyircisiz oynanma kararı perşembe akşamı 19:00'da alındı. Aynı gün 12:00'de Nihat Özdemir 'Seyircili oynanacak' dedi. 19:00'daki açıklama sonrası 'Neden ertelenmedi?' diye tepkiler oldu."

        5

        "Bu virüs 72 saat önce mi çıktı? 'Salı günü bu ligler oynanmasın' deseydiniz anlardım. Nisan sonuna kadar da maçlar ertelense, bundan sonra zaten seyircili maç oynanmaz."

        6

        "Devlet, 80 tane bilim adamıyla konuşmuş ve bu kararı almış. Dua mı edecekler biri ölsün diye? Nedir bu kadar tepki?"

        7

        "Tekrar tartışalım; 'Maçları önümüzdeki hafta oynamak istemiyoruz' diyebilirler. Bunun altı tehlikeli, bu işi başka boyutlara götürmek isteyen birileri var, Galatasaray için söylemiyorum."

        8

        "Bu iş TFF'yi, beni, seni aşar. Devlet, bakanlar oturmuş ve bilim adamlarıyla konuşmuşlar. Bana kızacaklar ama gece kulüpleri de kapansın. Bu arada bu seneki kadar grip olan Türkiye hatırlamıyorum. Acaba biz o arada yırttık mı?"

        9

        "TFF, perşembe sabahı oynanacak derse, Fatih Terim de tepki gösterir. Mustafa Cengiz de 'Devlet yetkilileriyle konuştuk oynanacak dediler' diyor."

        10

        "Çok enteresan şeyler olmuş. Belki devlet virüsün durumuna göre, mayısın sonuna kadar oynatmayacak. İtalya ilk çıktığında bu virüs, seyircili oynadı. Biz ise seyircisiz oynuyoruz. Belki yarın öbür gün başka bir karar çıkacak."

        11

        "Medya, Mustafa Cengiz'e sorsun, hangi bakanlık onlara seyircili oynanacağını söylemiş? Çıksın ve açıklasın. Bireysel düşünceleri konuşmak ve söylemek sıkıntılı."

        12

        "Deprem oldu, yine başka şeyler konuşuldu, o başkan, bu başkan... Perşembe akşamına kadar bir şey olmamış gibi davrananlar, yalandan kahranmanlık yapmasınlar."

        13

        "Perşembeye kadar hangi başkan, hangi teknik adam maçlar ertelensin dedi? Varsa helal olsun! Tartışılmadı bile bizde. Bu virüs buraya 18:55'te mi geldi?"

        14

        "EN ZARARLILAR, GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ"

        "Zirvedeki iki maç da berabere bitti. Bu 1'er puanda en zararlılar Galatasaray ve Beşiktaş. Beşiktaş şampiyonluk şansından koptu, tek şansı kazanmaktı."

        15

        "Galatasaray ve Beşiktaş kendi formatlarında oynadı. İkinci yarıda Caner Erkin'in ve Gökhan Gönül'ün fazlası çıkmaması, Beşiktaş'ı geriye götürdü."

        16

        "Galatasaray, Atiba'yı da Elneny'nin yanına itti. Boyd, oyunun tamamında savunma yaptı. Mariano ise sarı kartı erken görmesine rağmen oyunun içindeydi."

        17

        "Kevin N'Koudou 25 yaşında, oldukça hızlı ve hareketli bir oyuncu. Ancak Kevin N'Koudou'nun neden Tottenham'da oynayamadığını anladım."

        18

        "Galatasaray, bence stratejik bir hata yaptı. Galatasaray'ın önemli silahları var ancak ilk yarıda silahlarını tam olarak kullanamadı. Galatasaray'ın rakip yarı sahada etkili olup pozisyonlar bulduğu oyun ikinci yarıda oldu."

        19

        "Bir diğer silah duran top, Galatasaray bunu da yapmaya çalıştı ama 25. dakikadan sonra Beşiktaş adam adama duran top savunması yaptı. Galatasaray ilk yarı Younes Belhanda ile boşuna oynadı, koca 45 dakika boşuna geçti."

        20

        "Beşiktaş hücumda 5 oyuncu ile oynadı. Sergen Yalçın mutlaka biri iyi oynar diye düşünmüştür ama onlar iyi oynamayınca, 0-0'a mecbur kaldı."

        21

        "Beşiktaş, Abdullah Avcı'dan sonraki dönemde kırılma anları yaşadı. Beşiktaş'a şans ikinci kez geldi. Bu maçı kazanıp farkı kapatabilirdi. Fenerbahçe'nin durumu daha farklı."

        22

        "Bundan sonra Beşiktaş'ın rakiplerine göre iyi fikstürü olmasına rağmen, çok konsantre olacaklarını düşünmüyorum. Bu maçtan sonra oyuncular şampiyonluk ve Şampiyonlar Ligi elemesi hayalini bırakmıştır."

        23

        "Fenerbahçe de Beşiktaş gibi geride kaldı ama Sergen Yalçın gibi biri gelmedi. Fenerbahçe'de reaksiyon gösteren yok, herkes akışına bıraktı. Beşiktaş o hatayı yapmadı."

        24

        "Galatasaray ilk yarıyı 27 puanda kapattı. Trabzonspor ve Galatasaray, ikinci yarı puan olarak en fazla puan toplayan iki takım oldu. İlk yarı Galatasaray'ın şampiyonluk şansı için herkes %10 derdi."