Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Beyaz Eşya Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Yeni Beyaz Eşya Satın Almak Anlamı Nedir?

        Rüyada beyaz eşya görmek kalp temizli olarak yorumlanır. Rüya sahibi geçmiş zaman içinde yaşadığı kötü olaylardan kurtulur şeklinde delalet olur. Rüyayı gören kimse kendi çabasıyla birlikte yaşadığı kötü olayların bitmesini ve artık rahat bir nefes almayı sağlar. Kişinin temiz kalbi sayesinde kötülüklerin üstesinden gelir yorumu yapılır.

        Rüyada Beyaz Eşya Görmek Ne Anlama Gelir?

        Rüyada beyaz eşya gören kişi yaptığı hataların farkına vararak bunlar düzeltmek için çabalar. Rüya sahibi işlediği günahlarına tövbe eder, Allah’tan af diler şeklinde yorumlanır. Rüyada beyaz eşya gören kişinin ne kadar sıkıntısı var ise yakın bir zamanda bu sıkıntılardan tamamen kurtulur. İç huzurunu bozan olayları kökten çözerek ferahlayarak eski huzuruna kavuşur.

        REKLAM

        Rüyada beyaz eşya görmek, iş hayatında üstün başarı göstermeyle delalet olur. Rüyayı gören kişi gerçekleştirmek istediği projeyi gerçekleştirerek çevresinden takdir toplar yorumu yapılır. Bu başarının ardından rüya sahibinin kazancından artış yaşanır. Kişi maddi anlamda ferahlık yaşar ve borçlarını öder şeklinde işaret olur.

        Rüyada Beyaz Eşya Taşımak

        Rüyada beyaz eşya taşımak, hayırlı anlama gelmeyen rüyalar arasında yer alır. Rüya âlimlerine göre rüyada beyaz eşya taşımak ailenin istediği bir işe girmek olarak tabir edilir. Rüyayı gören kişi ailesine danışmadan kendi başına iş yapar ve bunun sonucunda ailesi ile arası bozulur yorumu yapılır.

        Rüyada beyaz eşya taşıdığını gören kişi, hayatında zorluklar ile karşılaşır. Zor bir dönem geçiren rüya sahibi yaşadığı zorlukların üstesinden gelemez şeklinde yorumlanır. Rüyada eşya taşıdığını gören kişi hayata dair amaçlarını en kısa sürede gerçekleştirir. Rüya sahibinin ne kadar derdi var ise dertlerinden kurtulacağına delalet edilir.

        Rüyada Beyaz Eşyaları Yenilemek

        Rüyada beyaz eşyaları yenilemek, hayırla yorumlanan rüyalardandır. Rüyada yeni, kullanılmamış beyaz eşya gören kişinin dilekleri kabul olur. Rüya sahibi hayatında ufak tefek değişiklikler yapar, böylece hayatı istediği düzene girer şeklinde delalet edilir.

        REKLAM

        Rüyada beyaz eşyaları yenilemek, dertten kederden kurtulmaya işaret olur. Rüya sahibi yaşadığı sıkıntılardan kurtularak daha rahat bir hayat sürer şeklinde yorumu yapılır. Rüyada beyaz eşyalarını yenilediğini gören rüya sahibi eskisinden daha güzel bir hayata adım atar şeklinde delalet edilir.

        Rüyada Yeni Beyaz Eşya Satın Almak

        Rüyada yeni beyaz eşya satın almak, rüya âlimlerine göre doğru yola ulaşma şeklinde yorumlanır. Rüya sahibi kötü arkadaşlıklarını sonlandırarak kendine zarar vermeyen, iyi niyetli arkadaş edinmelidir yorumu yapılır. Rüyayı gören kimse eğer kötü alışkanlıklara sahipse bu alışkanlıklarına son vererek hayata temiz bir sayfa açar yorumu yapılır.

        Rüya yorumları âlimlere göre farklılık gösterebilir. Rüyada yeni beyaz eşya satın almak da bazı âlimlere göre hayırlı ve güzel olan rüyadır. Bu rüya maddi kazancın artmasına, temiz para kazanılmasına işaret eder yorumu yapılır. Rüya sahibinin çok para kazanarak rahatlığa kavuşacağına işaret olur.

        Rüyada yeni beyaz eşya satın almak, makam mevki de yükselmeyle de yorumlanır. Rüya sahibi çalışmalarını daha da ileriye taşıyarak istediği statüye sonunda kavuşacaktır şeklinde işaret edilir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ