Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada bilezik görmek görmek ne anlama gelir? Rüyada bilezik görmenin anlamı ne?

        Rüyada bilezik görmek ne anlama geliyor? Okurlar tarafındanmerak edilen rüyanın anlamını sizler için araştırdık. Rüyada kolunda bilezik görmek, altın bilezik görmek, gümüş bilezik görmek ne anlama geliyor? İşte rüyanızın yorumu...

        Rüyada bilezik görmek

        Rüyada bilezik görmekgüzel ve mutluluk verici olaylara ve gelişmelere ve bir erkek evlada işaret eder. Rüya sahibi artık yaşamayan birini rüyasında bilezikle görürse bu hayattan göçüp gitmiş olan kişinin ruhunun şad olduğuna, yattığı yerin aydınlığına işaret eder. Eğer rüya sahibi erkekse ve kolunda bilezik varsa, bu rüya sahibinin maddi anlamda zor günler geçireceğine ve para kaybedeceğine delalet eder. Rüyada odasında bilezik olduğunu gören kişinin evinde bolluk ve bereket, eğer varsa hasadında da bol ürün olur. Yönetici olan bir kimse, sorumluluğunda olan kimseleri rüyasında bilezikle görürse, bu rüya sahibinin o kişilere yaklaşımının saygı ve sevgi çerçevesinde olacağı anlamına gelir. Rüyada bilezik gören kişi eş, dost ve akraba ziyaretleri için yola çıkacak demektir.Bilezikerkek için kötü, kadın için ise iyidir.

        REKLAM

        Rüyanda kolunda bilezik görmek

        Rüyada kolda bilezik görmek iyi değildir. Kişinin yaşayacağı kötü olaylara, sıkıntılara, buhran ve kaoslara işaret eder.

        Rüyada altın bilezik görmek

        Rüyada kadın için altın bilezik hoşluğa ve esenliğe, erkek için de sıkıntıya ve kedere delalet eder.

        Rüyada gümüş bilezik görmek

        Rüyada gümüş bilezik görmek kadın için de erkek için de aynı anlama gelir. Rüya sahibinin dinin emirlerine ve yasaklarına uyma, haramdan ve günahtan sakınma ve Allah katında hayırlı işler yapma hevesinde olduğuna işaret eder.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ