Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Bordo Renk Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Bordo Renkli Duvarlar Görmek Anlamı Nedir?

        Duvar genellikle rüyayı görenin durumunu ifade eder. Rüyada görülen duvar, insan hayatını, acısını, mutluluğunu veya üzüntüsünü örten perdedir. Duvarın bordo olması rüya sahibinin hayatında yaşanacak heyecanlı ve güzel olayları gösterir. Rüyada duvar görmek, evlilik hayatının büyük ölçüde istikrarlı olduğuna işaret eder. Bordo veya kırmızı renkte olması evliliğin dinamik kalmasını ve heyecanın devam edeceğini gösterir. Bir kimse rüyada evin duvarlarını boyadığını görürse kişiye neşe ve mutluluk gelecektir. Rüyada duvarı kırmızıya, beyaza veya yeşile boyamak, rüya sahibine pek çok mutlu haber gelmek üzeredir.

        REKLAM

        Rüyada Bordo Renkli Duvarlar Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada bekar bir kadının renkli duvarlar görmesi ya da duvarı boyaması kişinin evleneceğine işarettir. Bir kimse rüyada renkli duvarlar görüyorsa hayatında ki değişikliğe gidecek olayları sembolize eder. Rüyada evin beyaza boyanmış olduğunu görmek, bekar kimseler için evliliğinin yaklaştığını, hayatındaki neşe ve mutluluğun yaklaştığını ifade eder. Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek, ev halkına çok sayıda mal ve paranın gelmesini ifade eder. Rüyada bordo renkli duvarlar görmek anlamı nedir? Evli bir erkek veya evli bir kadının rüyasında evi boyadığını görmesi, mutluluğa ve zevke işaret ettiği gibi kişinin yaşadığı dert ve sıkıntıların son bulması, boyanın tamamlanması sıkıntıların ve problemlerin çözüleceğine işaret eder.

        Rüyada renkli duvar görmek rüya tabircileri tarafından rengin derecesine göre yorumlanmıştır. Eğer renk koyu ise; Bu rüya endişeleri, üzüntüleri ve sorunları sembolize eder, ancak renk açıksa, bu rüya iyilik ve mutluluk anlamına gelir ve rüya sahibinin rüyasında gördüğü boyanın rengine ve doğasına göre yorumlar farklılık gösterir. Rüyayı gören kişi rüyasında mor boyalı bir duvar görürse bu hayrın ve rızkın gelişmesine işaret eder. Evini mora boyadığını görmek ise, sevinçlere ve mutlu günlere delalet eder. Evli olmayan bir kişinin rüyasında bordo duvar görmesi, yakında evleneceğine işaret eder. Rüyada duvarların kırmızı, bordo olduğunu görmek, kişinin hayat koşulları daha iyiye doğru bir değişimi sembolize eder.

        Rüyada Bordo Renkli Elbise Giymek

        Rüyada bordo elbise görmek genellikle aşk ve karşı cinsle olan ilişkiler olarak yorumlanır. Bu rüyayı gören kişi büyük bir aşk yaşar ve âşık olduğu kişiyle evlenir. Bordo bir elbise bazen aile hayatındaki sorunlara da işaret eder. Rüyada bordo renkli elbise giymek rızka, hayra, paraya, hayatında mutluluk, umut ve başarı ile zenginleştirecek olumlu şeylerin meydana gelmesine, ayrıca iyi bir ruh hali ve psikolojik bir duyguya işaret eder. Bekar bir kadının rüyasında bordo elbise giydiğini görmek, mutluluğa, neşeye, rüya sahibinin hayatında derslerde başarı veya mezuniyet kutlaması gibi güzel şeylerin meydana gelmesine, ayrıca uzun bir bekleyiş ve sabırdan sonra hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşmesine işaret eder. Rüyada bordo ren temiz ve güzel elbise giymek işlerin kolaylaşmasına, iyi şartlara gelmeye delalettir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ