Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Buzdolabı Temizlemek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kirli Buzdolabının İçini Temizlemek Anlamı Nedir?

        Rüyada eski bir buzdolabı görmek, güzel haberler, mutluluklar ve heyecan verici olaylar yaşamak veya almak demektir. Rüya sahibinin güvendiği ve sevdiği şeylere şahit olacağına, bunun büyük hayal kırıklıklarına ve yıkıma yol açacağına yorumlanır. Rüyada buzdolabının bozuk olduğunu gören kimsenin elinden mal çıkacaktır.

        Rüyada Kirli Buzdolabının İçini Temizlemek

        Rüyada buzdolabı görmek uzmanlara göre çok nimetlere kavuşacağınıza ve sürekli rızka kavuşacağınıza buzdolabı boşsa, fakirlik ve fakirlik hissine işaret ederken, onu bir yerden başka bir yere taşımaya çalışmak yeni bir geçim kaynağı elde etme çabasının göstergesidir. Rüyada kirli buzdolabının içini temizlemek rüyada buzdolabı görmenin anlamı, rüya sahibinin malı ile barışık olduğuna işaret eder. Bu nedenle rüyada buzdolabı görmek, rüyanın hayırlı olduğuna işaret eder. Bazı yorumculara göre buzdolabı görmek, yakında gelecek olan büyük bir rızıktır.

        REKLAM

        Rüya sahibinin rüyasında birden fazla kapısı olan bir buzdolabı görmesi, birden fazla geçim kaynağına açılmasına, tek kapısı olması ise aile hayatında istikrara işarettir. İçinde çok fazla yiyecek olan bir buzdolabı huzurun, istikrarın ve artan arzın bir işareti iken, boş, kötü kokan ve pis bir buzdolabı geçim sıkıntısının bir işaretidir. Buzdolabını Rüyada silmek, sorunlardan kurtulmak demektir. Bu nedenle çok hayırlı bir rüyadır. Rüyada buzdolabı raflarını yıkamak, rüya sahibinin aile hayatının düzene gireceğine işaret eder. Bu aynı zamanda rüya sahibinin iş hayatında yapacaklarına da işarettir.

        Rüyada Buzdolabının İçini Yıkamak

        Rüyada buzdolabı görmenin anlamı, rüya sahibinin malı ile barışık olduğuna işaret eder. Bu nedenle rüyada buzdolabı görmek, rüyanın hayırlı olduğuna işaret eder. Bazı müfessirlere göre buzdolabı görmek, yakında gelecek olan büyük bir rızıktır. Rüyada buzdolabının içini yıkamak buzdolabını rüyada silmek, içini yıkamak sorunlardan kurtulmak demektir. Rüyada buzdolabı raflarını yıkamak, rüya sahibinin aile hayatının düzene gireceğine işaret eder. Bu aynı zamanda rüya sahibinin iş hayatında yapacaklarına da işarettir. Bekar bir kadın için rüyada buzdolabını görmek, başına gelecek olumlu değişimlere ve gelecek dönemde kendisine uygun bir iş fırsatı bulması maddi gelirini en iyi şekilde arttırıp kendine güvenini sağlayabilir.

        Rüyada Buzdolabını Silmek

        Rüyada buzdolabı görmek, sabır ve bekleyişten sonra yiyeceğin geleceğine ve görücü için hayırlara işarettir. Rüyada beyaz buzdolabı görmek, saadet ve helal rızık getiren işlere, siyah buzdolabı görmek, rüya sahibinin helal kazancına işaret eder. Rüyada buzdolabını silmek rüyada buzdolabının sildiğini görmek, kazancın temiz olmasına, birikimin artmasına, ticarete girmeye ve kurtuluşa işaret eder. Rüyada buzdolabını kardan temizlemek, hastalık ve musibetlerden kurtulmaya işaret eder. Rüyada buzdolabından kötü koku gelip onu temizlemek söylenti ve yalan haberlerden kurtulacağınıza ve buna itibar etmeyeceğinize işaret eder. Rüyada buzdolabını kirli sulardan temizlediğini gören kimse, yorgunluk ve ıstıraptan kurtulur. Rüyada buzdolabını açtığını görmek ve buzdolabının dolu olması yeni, hayırlı başlangıçlara işaret eder. Rüyada boş buzdolabı kapısının açık olduğunu görmek, karşılıksız çalışmaya, kolay kazanca işaret edilir.

        REKLAM
        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ