Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Çekirdek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Çekirdek Çitlemek Anlamı Nedir?

        Rüyada çekirdek görmek çeşitli anlamlara gelebilir. Özellikle çekirdeğim tuzlu olması, tuzsuz olması, siyah ya da beyaz olması rüyanın anlamını etkileyebilir. Bazı kişiler rüyalarında çekirdeği yalnızca görürken bazıları yediğini görmektedir. Dolayısıyla bu da anlamı değiştirebilir. Biz de bu içeriğimizde rüyada çekirdek görmek ne anlama gelir? Rüyada çekirdek çitlemek anlamı nedir? konularında ayrıntılı bilgileri sizler için bir araya getirdik. İşte rüyada çekirdek görmek ile ilgili tüm merak edilenler…

        Rüyada Çekirdek Görmek

        Rüyada çekirdek görmek dedikoduya yorulmaktadır. Bilhassa rüyayı gören kişinin yakınları ve arkadaşlarının onun dedikodusunu yapan kişiler olduğuna inanılır. Bununla beraber rüya sahibi yaşamında pek çok değişiklik yapmak isteyecektir. Genelde bu rüyayı çalışma yaşamında oluşacak değişime yoran alimler de vardır. Yine de rüyanın anlamının çekirdeğin türüne bağlı olarak değişebileceğini göz önünde bulundurmak gerekmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Kabak Çekirdeği Görmek

        Rüyada kabak çekirdeği görmek rüyayı gören kişinin yaşamında mutlu olacağı olaylar olacağı anlamına gelir. Rüyayı gören kişi başarılı bir döneme giriş yapar. Genel olarak çevresinde itibarı ve saygınlığı artar.

        Rüyada Çekirdek Yemek

        Rüyada çekirdek yemek rüyayı gören kişinin çevresinde iyi niyetli olmayan ve dedikoducu kişilerin bulunduğu anlamına gelir. Diğer yandan bazı alimler tersine rüya sahibinin birilerinin dedikodusunu yapacağını belirtmektedir.

        Rüyada Çekirdek Çitlemek

        Rüyada çekirdek çitlemek rüyayı gören kişinin ardından iftirada bulunacak kişiler olduğuna işaret etmektedir. Hatta bu rüyanın uyarıcı olduğunu belirten alimler vardır. Rüya sahibi çevresi konusunda çok dikkatli olmalıdır. Farklı bir yoruma göre de bu rüya, rüyayı gören kişinin arkadaş çevresinde onun kötülüğünü isteyen kişiler olduğuna delalet etmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Kabak Çekirdeği Yemek

        Rüyada kabak çekirdeği yemek rüyayı gören kişinin rahatlayacağı bir döneme gireceğine işaret edilmektedir. Aynı zamanda rüya sahibinin eşinin merhamet sahibi ve iyi kalpli olduğuna inanılır. Bu bağlamda rüya sahibinin ailesi ile beraber mutlu bir yaşamı olacağına inanılır. Aynı zamanda rüya sahibi iş yaşamında da başarılı olur ve istediği mevkiye ulaşır.

        Rüyada Siyah Çekirdek Görmek

        Rüyada siyah çekirdek görmek rüyayı gören kişinin özgüveni yüksek ve başarılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır. Bilhassa bu rüyayı iş yaşamıyla ilişkilendiren alimler eğer rüya sahibi cesur olursa önemli atılımlarda bulunabileceğini belirtiler. Rüya sahibi geleceği olan ve kendisine başarı getirecek projeler gerçekleştirir.

        Rüyada Çekirdek Kabuğu Görmek

        Rüyada çekirdek kabuğu görmek rüyayı gören kişinin kendisine zararı olabilecek birine âşık olacağına işaret etmektedir. Bu kişi rüya sahibine maddi ve manevi zarara verecektir. Bunun sonucunda rüya sahibi zor zamanlar geçirebilir.

        Rüyada Çekirdek Almak

        Rüyada çekirdek almak rüyayı gören kişinin bir iş için ortaya sermaye koyacağına delalettir. Bazı alimler bu rüyanın sahibinin maddi açıdan zor bir döneme girebileceğini de belirtirler.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Gülçin Bereket
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ