Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Dere Görmek Ne Anlama Gelir ve Neye İşarettir? Rüyada Dere Suyunun Yükseldiğini Görmek Anlamı Nedir?

        Rüyada Dere Görmek

        Rüyada dere görmenin çeşitli anlamları bulunmaktadır. Dere suyunun miktarındaki yükselme ya da azalma, dereyi bulanık ya da berrak görmek, dere kenarında yürümek, dereye girmek gibi farklı şekillerde görülen bu rüya hem olumlu hem de olumsuz anlamları ile kişinin hayatında olacak durumlara işaret eder. Öncelikle rüyada görülen dere, rüya sahibinin yeterince özverili bir kişi olduğuna ve bu özelliği sayesinde iyi bir kazanç elde edeceğine delalet eder. Eğer rüya sahibinin girmek istediği bir iş varsa yakın zamanda istediğine kavuşacak ve bu iş kapısından hayırlı bir kazanca sahip olacaktır. Kısacası emek verdiği her konuda yüzü gülecek ve hayırlı sonuçlar ile karşılacaktır.

        REKLAM

        Genel olarak rüyada dere görmek şu şekillerde yorumlanmaktadır:

        • Güzel bir iş ile gelen büyük kariyer
        • Özverili ve azimli bir kişilik
        • Emeklerinin karşılığını almak
        • Kazançta artış
        • İlim öğrenmek
        • Bolluk ve bereket
        • Hayırlı bir evlat

        Rüyada Akan Dere Görmek

        Rüyada akan dere görmek, ilim ile ilişkilendirilir. Rüya tabircilerine göre bu rüya, kişinin bir ilim sahibi olacağına ve bu ilim sayesinde hayatı boyunca hayallerinin ötesinde büyük bir başarıya imza atacağına delalettir. Kişinin öğrendiği bu ilim sayesinde ihtiyacı olarak insanlara yardımcı olacağı da rüya tabircilerinin yaptığı ortak yorumlar arasındadır.

        Rüyada Dere Suyunun Yükseldiğini Görmek

        Rüyada dere suyunun yükseldiğini görmek, suyun yükselme miktarına göre bolluk ve bereketi simgeler. Bu rüya, kişinin iç huzura erdiğinin ve aile yaşantısında mutluluğu yakaladığının bir işaretidir. Ayrıca yakın zamanda rüya sahibinin hayırlı bir evlat sahibi olacağı ve akabinde evinin bereketinin artacağı şeklinde de yorumlanmaktadır. Ayrıca rüyanın görüldüğü sene, rüya sahibi için başarılı bir dönem olacaktır. Diğer yandan bekar için evliliğe, maddi sıkıntı yaşayanlar için güzel bir gelir kapısına delalet eder. Ayrıca taşan derenin berrak şekilde görülmesi, rüyanın olumlu etkisini arttırır.

        Rüyada Dereye Girmek

        Hem maddi hem de manevi ferahlığın bir mesajı olan rüyada dereye girmek, en hayırlı rüyalar arasındadır. Kişinin hayatında yaşadığı zorlukların üstesinden geleceği ve ardından ömrü boyunca rahat ve ferah içinde bir yaşam süreceği, rüya tabircileri tarafından bildirilmiştir. Ancak rüya sahibi yüzme bilmiyorsa ve rüyasında bir dereye girdiğini gördüyse bir takım zorluklar ile karşılacağı bir döneme gireceği, bu zorlu sürecin üstesinden geleceği ve bu sayede bir başarı elde edeceği yorumu yapılmaktadır.

        Rüyada Dere Taşması

        Rüyada dere taşması; büyük bir kısmet, elde edilecek bir başarı ve bol rızık olarak anlamlandırılır. Rüya sahibinin çok istediği bir dileğinin gerçekleşeceği ve bu dileği ile birlikte hızlı bir değişim yaşayacağı şeklinde yorumlanmaktadır.

        Rüyada Kurumuş Dere Görmek

        Rüyada kurumuş dere görmek, aile içinde yaşanan sıkıntıların simgesi olarak nitelendirilir. Rüya alimleri bu rüyayı bir ayrılık yaşanacağına yormaktadır. Bu rüyaya göre rüya sahibi, yakın bir zamanda aile içinden biri ile ayrılabilir ya da kendisi başka bir yere taşınabilir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ