Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Su İçmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Çeşmeden Su İçmek Anlamı Nedir?

        Rüyada Su İçmek

        Bir kişinin rüyasında su görmesi genellikle bolluk ve berekete işaret etmektedir. Bunun yanı sıra huzurun da habercisi olduğu söylenebilmektedir. Rüya sahibinin su gibi dingin ve bereketli bir hayat geçirecek olduğu yorumlar arasında yer almaktadır. Kişinin içtiği su temiz ve berrak ise bir ferahlamanın yaşanacağı söylenmektedir. Genel olarak kişinin rüyasında su içmesi güzel anlamlar içermektedir fakat rüyada yer almakta olan ufak tefek semboller rüyanın anlamının değişmesine neden olabilmektedir. Bundan dolayı da rüyalara dikkat edilmesi gerekmektedir.

        Rüyada Çeşmeden Su İçmek

        Rüyasında çeşmeden su içtiğini görmekte olan bir kişinin gerçek hayatta da çok fazla kazanç edeceği söylenmektedir. Aynı zamanda rüya sahibini gelecekte çok güzel bir hayat beklediği de söylenmektedir. Rüyada çeşmeden su içmek kişinin gerçek hayatta güzel gelirler elde edeceğinin habercisi olarak da yorumlanmaktadır. Ancak içilmekte olan su pis bir çeşmeden gelmekte ise rüya sahibinin gerçek hayatta sağlık sorunlar yaşayabileceği dile getirilmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Kana Kana Su İçmek

        Bir kişinin rüyasında kana kana su içtiğini görmesi gerçek hayatta sıkıntı ve zorluk çektikten sonra rahata kavuşacağının habercisidir. Genel olarak bakıldığında bu rüya oldukça hayırlı anlamlar taşımaktadır. Rahat bir nefes alınacağının habercisi olduğu söylenebilmektedir.

        Rüyada Çok Su içmek

        Sağlık, huzur, bolluk ve bereket anlamlarına gelmektedir. Rüyada çok su içmek genellikle güzel günlerin yaşanacağının ve tüm sıkıntıların biteceğinin habercisidir. Oldukça güzel anlamları bulunmakta olan bu rüyanın bazı durumlarda olumsuz anlamları da içermekte olduğu söylenebilmektedir. Bazı kişilerin rüyasının detaylarına bağlı olarak bu rüya sıkıntı ve dedikodu anlamlarına gelebilmektedir.

        Rüyada Soğuk Su İçmek

        Yeni bir işe girişileceğine ve bu işten olumlu sonuçlar ile başarı elde edilerek çıkılacağına işaret etmektedir. Kişinin ailesi ile sağlıklı ve mutlu bir hayat sürdüreceğinin de habercisi olduğu söylenebilmektedir. Feraha kavuşulacağının, rahatlama yaşanacağının ve mutluluğun artacağının habercisi olduğu söylenebilmektedir.

        REKLAM

        Rüyada Zemzem Suyu İçmek

        Hayra ve iyiye yorumlanmakta olan bir rüyadır. Eğer bu rüyayı hasta olan bir kişi görürse iyileşeceği söylenmektedir. Bunun yanı sıra rüyası esnasında bu suyu içmekte olan kişinin duasının kabul olacağı söylenmektedir. Rüyada zemzem suyu içmek genel olarak hayırlı bir rüya olarak kabul edilmektedir.

        Rüyada Bardaktan Su İçmek

        Öncelikle bu rüya sahibinin kısmetinin açık olacağı ve ilerleyen dönemde maddi bir gelir elde edeceği söylenmektedir. Hayatının gidişatının güzel olacağı da dile getirilmektedir.

        Rüyada Bol Bol Su İçmek

        Sağlık, huzur, bereket ve bolluk anlamlarına gelmekte olan bir rüyadır. Bazı durumlarda ise olumsuzluğu ve sıkıntıyı anlatmakta olduğu söylenebilmektedir.

        Rüyada Tuzlu Su İçmek

        Maddi durumu iyi olan bir kişi bu rüyayı görmüş ise bazı sorunların yaşanacağının habercisidir. Bu rüyanın daha çok uyarıcı bir rüya olduğu söylenebilmektedir.

        Rüyada Şişeden Su İçmek

        Rüya sahibinin hayat kalitesinin yükseleceğine ve bununla birlikte önemli bir kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ