Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Sadece yetişkinler binebilecek! İşte yeni oyuncağı Scarlet Lady - İş-Yaşam Haberleri
        1

        Richard Brunson'ın sahibi olduğu Virgin Group bünyesinde kurulan Virgin Voyages, sadece yetişkinlere hizmet veren dev bir gemiyi 2020 yılında görücüye çıkarma hazırlığında.

        2

        İç ve dış tasarımında Londra'dan Tom Dixon, New York'tan Roman ve Williams ile Hollandalı Concrete Amsterdam gibi devlerle çalışılan Scarlet Lady isimli gemide yok yok...

        3

        Richard's Rooftop ismindeki en üst güverte sadece süitlerde kalan konuklara açık ve fütüristik bir anlayışla hazırlanmış özel bir kulüp bulunuyor.

        4

        Geminin diğer tarafında Crow's Nest yani karga yuvası isminde bir başka büyük güverte var. Burada güneş banyosu, yoga ve çeşitli açık hava etkinlikleri düzenlenebiliyor.

        5

        Yan tarafta ise yemek alanının da bulunduğu oyun oynanabilecek, son teknoloji imkanlarla televizyon izlenebilecek bir spor barı bulunuyor.

        6

        Sport barının köşesi ve geminin kıç tarafında ise The Dock isminde müzikli, büyük bir lounge bulunuyor. Burası misafirlerin sosyalleşmesi ya da rahat vakit geçirmesi için düşünülmüş bir alan.

        7

        Scarlet Lady'nin yan bölümlerinde ise Concrete Amsterdam'ın tasarladığı spor alanları var. Burada boks için rign, ağırlık ve jimnastik için ekipmanlar bulunuyor. Kum torbalarının asılı olduğu üst alan ise koşmak isteyenler için hazırlanmış bir pist.

        8

        Spor sonrasında ise dinlenmek ve rejenerasyon için birkaç adım ötede sahil kulübelerini andıran oturma alanı dikkati çekiyor. Kavurucu sıcaklar için soğutma çözümü de var.

        9

        Scarlet Lady'nin iç kısmında ise Pink Agfave ismindeki avangart tasarımıyla ön plana çıkan bir Meksika restoranı ve bar bulunuyor.

        10

        Lüks geminin en gözde olacak mekanlarından biri ise The Manor ismindeki gece kulübü Richard Brunson'ın müzik endüstrisindeki deneyimlerinden esinlenilerek yapılmış ve Virgin müzik firmasının ilk stüdyosuyla aynı isme sahip.

        11

        Mekana girmeden önce ya da ara vermek isteyenler için özel bir lobi hazırlanmış.

        12

        Özel gece, etkinlikler ve toplantılar için devasa bir balo salonu da var. Burası geminin tüm misafirlerinin dans edebileceği kadar büyük olacak ve tasarımı Roman ve Williams'a ait.