Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sağlık Bakanlığı personel alımı İŞKUR başvuru ekranı: 2022 Sağlık Bakanlığı 30 bin personel alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?
        1

        Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 317 sürekli işçi ve 30 bin sözleşmeli sağlık personeli ve bin 183 sözleşmeli personel olmak üzere toplamda 42 bin 500 işçi alımı yapılacağı kamuoyu ile paylaşılmıştı. Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları, 28 Kasım Pazartesi günü itibarıyla başladı. Bakanlık bünyesinde görev almak isteyenler "Sağlık Bakanlığı 30 bin personel alımı başvurusu nereden ve nasıl yapılır?" sorusuna yanıt arıyor. İşte, 2022 Sağlık Bakanlığı personel alımı İŞKUR başvuru ekranı...

        2

        SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI BAŞLADI!

        Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 sürekli işçi ve 30 bin sözleşmeli sağlık personeli ve bin 183 sözleşmeli personel alımı başvuruları 28 Kasım Pazartesi günü itibarıyla başladı.

        3

        SAĞLIK BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI BAŞVURULARI NE ZAMAN BİTECEK?

        28 Kasım günü başlayan Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları 2 Aralık 2022 tarihine kadar devam edecek.

        4

        SAĞLIK BAKANLIĞI BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

        Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştiriliyor. Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuruları 2 Aralık tarihine kadar esube,iskur.gov.tr internet sitesi adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ