Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Kastamonu’da yaklaşık 2 yıldır lösemi tedavisi gören 17 yaşındaki İrem, hayatını kaybetti. Genç kız, Twitter hesabından “#yolunsonu, çok erken oldu böyle bitmemeliydi” şeklinde paylaşımda da bulunmuştu.

Kastamonu Basketbol Amatör Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Polisgücüspor oyuncusu 17 yaşındaki İrem Güngör, 2013’te antrenman sırasında sırtında hissettiği şiddetli ağrı nedeniyle Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine başvurdu. Buradan Ankara’ya sevk edilen İrem Güngör'e, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde lösemi tanısı konuldu.

HER GEÇEN GÜN DAHA İYİYE GİDİYORDU AMA...

Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hem okulunu hem de çok sevdiği basketbolu bırakmak zorunda kalan İrem Güngör, yaklaşık iki yıldır lösemi tedavisi görüyordu. Her geçen gün daha iyiye giden sağlığına rağmen İrem Güngör, Kastamonu’daki evinde aniden fenalaştı. Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan İrem Güngör, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. İrem Güngör’ün cenazesi, hastanenin morgundan alınarak Kastamonu Darende Camisi'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze törenine Kastamonu Emniyet Müdürü Mustafa Yol’dan da katıldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ