30 dakikada 30 yaş gençleşiyorlar
Bursa'da bir estetik cerrah lazerle harikalar yaratıyor. CNA Muhabiri Uğur Uslubaş'ın haberi
Bursa’da bir estetik cerrah, özel kliniğine kurduğu lazerli teknoloji sayesinde muayene için gelen 60 yaş üstü bayanları 30 dakikada 30 yaş gençleştiriyor.
Her türlü cilt problemi ile gelen hastalar 2 aşamadan oluşan seanslar sonrası bir hafta sonra yepyeni görünümleri ile dikkat çekiyor. Gençleşmenin bedeli ise bin 500 YTL. Cilt gençleştirme tedavisinde kullanılan en son ve en gelişmiş lazer sistemlerini kullandıklarını anlatan ve bu sistemin Türkiye’de ilk kez olduğunu belirten Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr Erhan Şafak, cildin durumuna göre en az 10 olmak üzere 30 yaşına kadar genç görünmenin mümkün olduğunu anlattı.
Estem Estetik Güzellik ve Lazer Merkezi Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Dr. Erhan Şafak, lazer teknolojilerinin son yıllarda tıpta sıkça kullanılmaya başlandığını hatırlatarak, "Bu konuda iki yöntem uygulanır.
Biri Mikro Lazer Peeling’dir. Bu yöntem lazer sistemi kullanılarak yapılan cilt soyma işlemidir. Bu yöntem 20-30 dakika sürer 3 ila 7 gün arasında kızarıklık oluşur, ancak daha sonra bu geçer. Bu dönemde hastalar nemlendirici ve güneşten koruyucu kremler kullanırlar. Uygulamadan 2-3 gün sonra makyaj yapabilir ve sosyal aktivitelerine dönebilirler.