Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Eski sevgili dehşeti

        Olay, İzmir'in Karşıyaka ilçesi Örnekköy semtinde meydana geldi. Eski sevgilisini bir erkekle yolda yürürken gören Edip D. dehşet saçtı. Bir belediyede taşeron işçi olarak çalışan Edip D., sabah yolda yürürken gördüğü sevgilisi Elif S. (20) ile cezaevinden yeni çıkan erkek arkadaşı Bilal Ö.'ye kurşun yağdırdı. Bilal Ö. bacağından ve ayaklarından, Elif S. ise bacaklarından vuruldu. İki yaralı Karşıyaka Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Saldırgan Edip D. olaydan sonra kaçtı.

        ÇILGINA DÖNDÜ

        Olay, sabah saat 08.30 sıralarında Karşıyaka Örnekköy 7490 sokak üzerinde meydana geldi. Bir belediyede taşeron işçi olarak görev yapan Edip D., bir süre önce ayrıldığı sevgilisini bir erkekle birlikte yolda yürürken gördü. İşe gitmekte olan Edip D., iddiaya göre 20 yaşındaki eski sevgilisi Elif S. ile bir erkeği yolda yürürken görünce çılgına döndü. Motosikleti park eden Edip D., eski sevgilisi ve yanındaki erkek arkadaşıyla tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından sinirlerine hakim olamayan Edip D.,

        belinden çıkardığı ruhsatsız tabancayla eski sevgilisi Elif S.'yi kalçasından vurdu. Ardından kaçmak isteyen Elif S.'nin erkek arkadaşı Bilal Ö.'yü (36) iki bacağından ve sağ ayağından vurdu.

        İnşaatlarda işçilik yapan Bilal Ö. ve kız arkadaşı Elif S. vatandaşların ihbarı sonrası olay yerine gelen 112 Acil Servis aracıyla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Bilal Ö. ve Elif S.'nin durumlarının iyi olduğu belirtildi.

        Olaydan sonra motosikletle kaçan zanlı Edip D.'nin yakalanması için polis operasyona başladı. Edip D.'nin daha önce de eski sevgilisi Elif S.'yi sürekli olarak sözle ve telefonla tehdit ettiği öne sürüldü.

        İHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ