Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon ŞAHMARAN DİZİSİ 2. SEZON çıkacak mı? Şahmaran 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Netflix dizisi Şahmaran 2. sezon ne zaman çıkacak ve tarih belli oldu mu?
        1

        Netflix'te yayınlanan Şahmaran dizisinin 2. sezon araştırmaları hız kazandı. Mitolojik bir efsaneye dayanan fantastik dizi ilk bölümüyle ekrana gelirken dizi takipçileri "Şahmaran 2. sezon ne zaman yayınlanacak, tarih belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor. İşte Şahmaran dizisi ile ilgili merak edilen detaylar...

        2

        İLK SEZON İZLEYİCİYLE BULUŞTU

        Şahmaran'nın mitolojik efsanesini yansıtan dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşuyor. Yönetmen koltuğunda ise Umur Turagay oturuyor. 20 Ocak Cuma günü saat 11.00'dan itibaren Netflix'te yayına giren Şahmaran tüm dünya izleyicilerine sunuldu.

        3

        ŞAHMARAN İKİNCİ SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

        Dizinin senaristi Pınar Bulut'a ait ve yeni sezonuna dair detaylar ilk sezonun hemen ardından ortaya çıktı.

        Dizide Maran karakterini canlandıran Burak Deniz, 2. sezonun tarihi ile ilgili açıklamalarda bulundu "İkinci sezon hazırlıkları başladı. Mayıs'ta mı başlarız, yoksa yaz ortasında mı girecek o belli değil. Haber bekliyoruz. Ya Eylül zamanı, ya da yeni yıla yakın Aralık gibi yayınlanacak gibi gözüküyor" dedi.

        4

        ŞAHMARAN 2. YENİ SEZON TARİHİ

        Şahmaran'nın 2. sezonunun 2023'ün sonuna kadar yayınlanması bekleniyor ve bir kaç sezon daha devam edeceği düşünülüyor.

        5

        ŞAHMARAN DİZİSİ KONUSU NE?

        Şahsu (Serenay Sarıkaya), annesini kaybettikten sonra büyük babasıyla yüzleşmek için Adana'ya gider ancak burada kendisini Mar adı verilen sıra dışı bir topluluğun ortasında bulur. Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı seçilen kızın Şahsu olduğunu düşünmektedir.

        6

        Onun gelişiyle tarihi kehanetin gerçekleşmesini beklemektedirler. Her şeyden habersiz olan Şahsu ise Mar topluluğunun yol göstericisi Maran ile aralarındaki çekime karşı koyamaz ve ona aşık olur. Şahsu, onu bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de aşkın gücünü keşfedecektir.