Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Sakarya'da kaza! TEM kilitlendi!

        Sakarya’nın Arifiye ilçesi TEM Otoyolu'nda 3’ü TIR, 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında trafiğe kapanan İstanbul istikametinde kilometrelerce kuyruk oluştu. Araçlarda sıkışan yaralıları kurtarmak için olay yerine yerine çok sayıda itfaiye, AFAD, sağlık ekibi sevk edildi.

        İHA'da yer alan habere göre kaza, Sakarya’nın Arifiye İlçesi TEM Otoyolu Adapazarı Gişeleri mevkii İstanbul istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre İstanbul istikametinde seyir halinde olan 3 TIR, 1 kamyon ve 1 otomobil birbirine girdi. Kazada devrilen tırların dorse kısımlarında bulunan hafriyatlar ve mandalinalar yola saçılırken, kazada 3 kişi yaralandı.

        ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

        REKLAM

        Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, AFAD, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen ekipler araç içerisinde bulunan yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. Ekipler, otomobil içerisinde sıkışan bir yaralıyı kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kaza sebebi ile kapanan yolda trafik, D100 Karayolu’na yönlendirildi. Ekiplerine olay yerindeki çalışmaları sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ