Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem SEÇİM SONUÇLARI HABERTÜRK TV CANLI İZLE - 28 Mayıs 2023 2. Tur Cumhurbaşkanlığı Seçim Sonucu Habertürk TV Canlı Yayın İzle Ekranı
        1

        28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi sonuçları için heyecanlı bekleyiş başladı. Tüm Türkiye 13. Cumhurbaşkanını öğrenmek için nefeslerini tutmuş durumda. Bilindiği üzere 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Seçimi ve Cumhurbaşkanı Seçiminin ardından Milletvekili Seçimi sonuçlanırken; Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tura kaldı. Seçmenler ikinci tur seçimleri için vatandaşlık görevini yerine getirdi ve seçim sonuçları Habertürk canlı yayını üzerinden anbean takip edilebilecek. İşte Seçim sonuçları Habertürk TV canlı yayın takip ekranı...

        HABERTÜRK TV CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

        2

        CUMHURBAŞKANI ADAYLARI

        Cumhurbaşkanı adayları için hazırlanan oy pusulasında Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan 1'inci sırada, Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu 2'inci sırada yer aldı.

        RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUÇLARI VE OY ORANI İÇİN TIKLAYIN

        KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUÇLARI VE OY ORANI İÇİN TIKLAYIN

        3

        SEÇİM SONUÇLARI ANBEAN HABERTÜRK TV'DE

        Oy sayımına geçilmesi ile beraber 2023 Cumhurbaşkanı Seçimi sonuçları Habertürk TV ekranlarından anbean, canlı olarak takip edilecek.

        HABERTÜRK CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

        4

        SEÇİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        Seçimlerde oy kullanma işlemleri saat 17.00’de sona erdi. YSK'nın yayın yasağını kaldırmasının ardından resmi olmayan ilk sonuçlar gelmeye başlayacak. Seçim yasaklarının kaldırılmasının ardından seçim sonuçlarını aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

        28 MAYIS CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ SONUÇLARI SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

        5
        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ