Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sefo ile Ufuk Beydemir arasındaki gerginlik büyüdü! "Sıfır yetenek bir çocuğun..."
        1

        Sık sık Isabelle şarkısı ile duyduğumuz Sefo, geçtiğimiz konserinde parçayı söyleyen 12 yaşındaki Fevzi'yi sahnesine çıkardı. Konu hakkında Ufuk Beydemir'den eleştiri gelince, Sefo'da ünlü şarkıcıya yanıt verdi. İşte detaylar...

        2

        "SEVİYE BU"

        Sahnede Sefo ile birlikte yer alarak şarkı söyleyen Fevzi'nin görüntüleri sosyal medyada fazlasıyla yorum aldı. Ufuk Beydemir ise konu hakkında sert eleştirilerde bulundu. Beydemir, Twitter hesabı üzerinden çıkan video hakkında, "Seviye bu. Prim yapan bu." yorumunda bulundu.

        3

        İşte sosyal medyada çıkan tartışmanın görüntüleri...

        4

        SEFO'DAN YANIT GECİKMEDİ

        Beydemir'in paylaşımı kısa sürede birçok yorum alırken şarkının sahibi Sefo da sessiz kalmadı. "12 yaşındaki bir çocuk bir hayalini gerçekleştirdiğini söylüyor. Sen prim ve seviyeden bahsediyosun." diyen Sefo, " Yine küçük bir çocuğun sözlerini yazdığı “ben bir kek miyim” diye bi’ şarkın var. Prim ve seviye araştırmana oradan devam et." şeklinde konuştu.

        5

        UFUK BEYDEMİR SON KEZ YANITLADI

        Sefo'nun kendi eleştirisine yanıt vermesinden sonra yine sessiz kalmayan Ufuk Beydemir, "Ben sıfır yetenek bir çocuğun “başarı”sını, gördüğü ilgiyi eleştirdim fakat arkadaş üzerine alınmış nedense. 7 yaşında çocuğun yazdığı derinlikli sözleri şarkıya çevirdim evet, yaptığım işin arkasındayım hâlâ. O şarkıyla şu kulak kanatan video’yu kıyaslamak ister miyiz gerçekten?" dedi.

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ