Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Selen Görgüzel: Hayatımda yeni biri var! Hamdi Alkan'ı çabuk unuttu! - Günün magazin haberleri
        1

        Selen Görügüzel, önceki gün alışveriş turunda objektiflere takıldı. Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Muhabirlerin, Hamdi Alkan’ın kendisini sosyal medyadan engellediğini hatırlatması üzerine Görgüzel, "Artık bu konuları konuşmanın bir anlamı yok. Hiç bakmadım da engelimi kalırmış mı kaldırmamış mı diye." ifadelerini kullandı.

        2

        "HAYATIMDA BİRİ VAR"

        Yeni bir aşka yelken açmak üzere olduğunu söyleyen şarkıcı, "Benim hayatıma galiba yeni biri girmek üzere. Yeni bir sürpriz, yeni bir güzel haber verebilirim size." dedi.

        3

        Muhabirlerin "Peki beyefendiyi tanıyor muyuz?" sorusuna Görgüzel "Sizce ben bunu size söyler miyim? Yeni bir şeyler hayatımda başlamak üzere. Onun heyecanı ve mutluluğu var. Ama daha başlamadı, başlamak üzere olan güzel bir heyecanım var." şeklinde sözlerini sürdürdü.

        4

        "EVLİLİK KURUMU TİCARETHANEYE DÖNDÜ"

        Cem Yılmaz, oğlu için eski eşi Ahu Yağtu’ya ödediği 10 bin dolarlık nafakayı mahkeme kararıyla 70 bin TL’ye düşürmüş, Yağtu da ünlü komedyeni icraya vermişti.

        5

        Hamdi Alkan’la evliliğini kısa süre önce noktalayan Selen Görgüzel duruma sert tepki gösterdi. Görgüzel, "Ben şahıs üzerinden vermiyorum bu tepkiyi. Genel olarak evliliği bir ticaret olarak gören hemcinslerim için tepki verdim. Çünkü evlilik kurumu bir ticarethaneye döndü. Atıyorum Cem Yılmaz, 20 senelik emeğini neden 20 aylık bir evliliğe bu kadar çok heba etmek zorunda kalsın. Dolayısıyla bu tarz ilişkiler artık çirkinleştiriyor evliliği. Hani ‘kadın hakları’ diyorlar ya, o zaman kadın da çalışsın, kendi gücünü ortaya koysun. Bir çocuğun geçimi neden sadece baba üzerinden olmalı? Anne çalışmıyordur, okumamıştır, o zaman tabii ki babanın mesuliyeti vardır. Ama kadın çalışıyorsa, başka sevgilileri de oluyorsa çocuğun sorumluluğu için babadan para istemek kadar yakışıksız bir şey yok." dedi.

        6

        Selen Görgüzel 8 yıllık eşi Hamdi Alkan’dan boşanırken nafaka talep etmemiş, ancak mahkeme protokol gereği Alkan’a ait New York’taki ev ile değeri 90 bin TL olan 2005 model otomobilin Selen Görgüzel’e verilmesine hükmetmişti.

        ROMA'DA EVLENDİLER

        Hamdi Alkan ve Selen Görgüzel, İtalya'nın başkenti Roma'da nikah masasına oturmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ