Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş'ten flaş sözler: Bu lig, mantık dışı hukuk dışı bir lig! - Beşiktaş Haberleri
        1

        İşte Şenol Güneş'in sözleri:

        "Hak ettiğimiz bir galibiyetti. Hataları ve eksikleri ile irdelenmesi gerekiyor. Bu iyi oyunun üzerine ne koyabiliriz o önemli. Hepsine teşekkür ederim, 4-1 iyi bir sonuçtu. Güzel işler oldu ama eksikleri de olan bir maçtı."

        2

        "Beşiktaş büyük bir camia. Ne 1 kişiyle ayağa kalkar, ne 1 kişiyle yok olur. Yönetim, taraftar, takım. Biz birlikteyiz. Araya nifak tohumu sokanlara izin vermeyelim."

        3

        "Sevgiye, sevgiyle cevap vermeliyiz. Beşiktaş taraftarı bizi seviyor. Beşiktaş taraftarının sevgisinin kıymetini bilmeliyiz."

        4

        Şenol Güneş basın toplantısında ise şunları söyledi:

        "İlk yarıda yediğimiz gol zaten oyunda neden olmadığımızı gösteren bir gol. Konsantrasyon ve motivasyon sadece bir kelime değil. Topu kullanmada ve rakibi karşılamada hatalarımız oldu. "

        5

        "İyi yaptığımız şeyleri eksikleri yaptık. Tacı da çok hızlı kullandılar ve golü yedik. Aynı pozisyonlar faullerde de oldu. İkinci yarıda da bireysel hatalar var. Futbolda bunlar olacak. Hatalar oyunu."

        6

        "Bu yılın en başarılı takımlarından bir tanesi. Hak ettiğimiz bir galibiyet en önemlisi o. Büyük bir takımız. İyi oyuncularımız var. Oyuncu oynadığı oyunun tatminiyle değil, o oyuna bir basamak yaptığını ve zirveye çıkması gerektiğini bildiğinde biz de büyüyeceğiz. İyi bir sonuç deplasmanda. Güzel işler oldu ama eksikler de var."

        7

        "BU LİG HUKUK DIŞI!"

        "Bunu suçlamak için söylemiyorum ama bu lig, sonuçlar ne olursa olsun mantık dışı, hukuk dışı bir lig. 2-3 hafta dinlenip bir maç oynuyorsunuz, bir takımın puanı yok, oradan 3 puan alıyor. 'Haa bu takımın acaba kiminle maçı var?'"

        8

        "Şu an o şansımız görünmüyor ama Galatasaray-Fenerbahçe maçı oynanacak, sonra onların maçı yok. Şampiyon belirlenmiş olacak ve lig onlar için bitmiş olacak."

        9

        "Fenerbahçe, yarışa devam etseydi onun da maçı yok. Bir tanesi devam etse ve diğerinin maçı bitseydi ne olacaktı? 1 hafta maç ne oldu diye bekleyecekti. Bu konularda nasıl bir karar alınmalıydı, benim kafamda başından beri vardı."

        10

        "Söylemeye çalıştım ama tartışmanın o tarafına geçmemek için hiç girmedim. Biz, hep futbol adına konuştuk. Bugün de konuşacağımız o ama ligi planlarken iyi planlamak lazım."

        11

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ