Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş İşte Sergen Yalçın'ın Yalçın'ın maaşı - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş, Abdullah Avcı'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için efsane oyuncusu Sergen Yalçın ile anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlıların bugün resmen açıklaması beklenen 47 yaşındaki çalıştırıcının kazanacağı ücret ise dikkat çekti.

        Habertürk Spor'dan Oğuzhan Genç'in haberine göre; 1.5 yıllık sözleşme imzalanmaya hazırlanan Yalçın'ın yarım sezon için 2 milyon TL, gelecek sezon için ise 6 milyon TL olmak üzere toplam 8 milyon TL kazanacağı belirtildi. Sergen Yalçın, bu maaşı ile Beşiktaş'ta son dönemde en az kazanan teknik direktör olacak.

        REKLAM

        GÜNEŞ'E 4 SENEDE 8 MİLYON EURO

        Siyah-beyazlılarda 4 sezonda 2 şampiyonluğa imza atan Şenol Güneş, bonuslar hariç ilk 2 sezonunda 1.5 milyon Euro kazanırken son 2 senesinde ise 2.5 milyon Euro maaş almıştı. Güneş, son senesinde 5.40 üzerinden sabitlenen kurla 13.5 milyon TL ücret kazandı.

        AVCI İLE 12 MİLYONLUK İMZA

        Güneş'in A Milli Takım'a geçmesinin ardından teknik direktörlüğe gelen Abdullah Avcı ile siyah-beyazlılar, senelik 12 milyon TL'den 3 yıllık anlaşma imzalamıştı. Avcı yeni bir takımın başına geçene kadar Kartal'ın bu maaşı ödemeye devam edeceği ifade edildi.

        BİLİÇ'E 2 SEZONDA 3.1MİLYON EURO ALMIŞTI

        Beşiktaş'ta Avcı ve Güneş öncesinde 2013-2015 yılları arasında görev alan Slaven Biliç ise 2 sezonda sırasıyla 1.5 milyon Euro ile 1.6 milyon Euro kazanmıştı.

        ÖZEL VİDEO İLE AÇIKLANACAK

        Beşiktaş'ın bugün resmen açıklamasıbeklenen Sergen Yalçın içiniletişim ekibinin hummalı bir çalışma içinde olduğu öğrenildi. Siyah-beyazlı kulübün tarihine damga vuran Yalçın'ın çok özel bir videoyla duyurulacağı bildirildi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ