Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serkan Çayoğlu'ndan "evlilik" itirafı! Özge Gürel...
        1

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Ünlü oyuncular Kaan Yıldırım, Serkan Çayoğlu ve Uraz Kaygılaroğlu, önceki gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Bir mekandan çıkarken görüntülenen Yıldırım, Çayoğlu ve Kaygılaroğlu, neşeli halleriyle dikkat çekti.

        2

        "EVLİLİK" İTİRAFI

        Uzun zamandır meslektaşı Özge Gürel (35) ile aşk yaşayan Serkan Çayoğlu (34), haklarında çıkan "evlilik" iddiaları hakkında konuştu.

        Ünlü oyuncu, "Kısmet olursa yaz ayında evleneceğiz ancak tam tarih belli değil. Hazırlık aşamasındayız." açıklamasını yaptı.

        3

        "BİZİ ŞAHİT YAPARSIN!"

        Şahitlerinin kim olacağı konusunda henüz karar vermediklerini belirten Çayoğlu'na yanıt yakın arkadaşı Kaygılaroğlu'ndan geldi.

        Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi 'Üç Kuruş'ta rol alan Uraz Kaygılaroğlu, "Artık bizi şahit yaparsın, iyi düşün..." diyerek, Çayoğlu'na takıldı takıldı.

        4

        "BİZ BÖYLE İYİYİZ"

        Öte yandan Çayoğlu, geçtiğimiz aylarda muhabirlerin, "Evlilik hazırlıkları yapıyor musunuz?" sorusuna, "Sürekli söyleniyor ve çıkıyor bu haberler. Biz böyle iyiyiz, teşekkür ederiz." yanıtını vermişti.

        5

        "ZAMANI GÜZEL GEÇİRMENİN YOLUNU BULUYORUZ"

        Sevgilisiyle yapmaktan en keyif aldığı aktivitelerden bahseden Serkan Çayoğlu, şunları söylemişti:

        Birlikte seyahate çıkmayı seviyoruz. Bu aralar tabi pandemi nedeniyle bazı programlarımızdan vazgeçtik. Zaman zaman daha aktif oluyoruz ama tam tersi dönemler de oluyor. İlla bir aktivite şart değil. Evde de zamanımızı güzel geçirmenin yollarını buluyoruz.

        6

        "ÇOK MUTLUYUZ"

        Ayrıca Çayoğlu, "Sosyal medyada sizi takip edenler tarafından nasıl yorumlar alıyorsunuz?" sorusuna cevap vermişti.

        Ünlü oyuncu, "Çok mutluyuz, bu mutlu anlarımız var demek değil sadece. Sabah onu gördüğüm için mutluyum. Birlikte büyüyüp, sürekli heyecanlanacak bir şeyler bulduğumuz için mutluyum ve sanırım insanlara geçen bu." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        Serkan Çayoğlu ile sevgilisi Özge Gürel

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ