Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Seversin dizisi konusu ve oyuncu kadrosu: Seversin dizisi konusu ne, oyuncuları kimler ve nerede çekiliyor? Kanal D’nin yeni dizisi Seversin ne zaman yayınlanacak?
        1

        Seversin dizisi yayın tarihi tanıtımın ardından gündeme geldi. Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli'nin oturduğu, başrollerini İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün paylaştığı Seversin dizisi konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Dizinin senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan kaleme alırken, yönetmenliği de Serdar Gözelekli üstleniyor. Tanıtımı ile beğeni toplayan yeni yaz dizisi yakında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayacak. İşte, Seversin dizisi oyuncuları ve konusu…

        2

        SEVERSİN DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

        Senaryosunu Barış Erdoğan ve İlker Arslan’ın kaleme aldığı, Serdar Gözelekli’nin yönetmenliğindeki Seversin dizisi yakında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

        3

        SEVERSİN DİZİSİ KONUSU

        Yapımcılığını Kanal D İç Yapımlar’ın üstlendiği Seversin dizisi genç kızların romantik prensi, oyuncu Tolga Tuna ile güzeller güzeli Asya’nın aşk hikayesini konu ediniyor.

        4

        SEVERSİN DİZİSİ OYUNCU KADROSU

        Seversin dizisi oyuncu kadrosunda; Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ozan Dağgez, Ergül Miray Şahin, İlkin Tüfekçi, Ceren Topçu, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Elif Çapkın, Nihayet Şahin, Halil İbrahim Kurum, Yağmur Gurur ve Ceren Taşçı gibi ünlü isimler yer alıyor.

        Haberi Hazırlayan: Elif Büşra Cebeci

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ