Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Sigara zammı sonrası güncel sigara fiyatları listesi belli oldu! 2022 Yeni sigara fiyatları ne kadar, paketi kaç lira? - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Tekel sahipleri günlerdir sigara fiyatlarına gelen zammı paylaşıyor. 2021 yılının son haftalarından beri sigara fiyatlarına gelen zamlar sosyal medyada gündeme oturdu. Mart ayının ilk haftasında sigara fiyatlarının artacağı konuşulmaya başlamıştı. Dün gece açıklanan son zamla birlikte sigara fiyatlarında 2 liralık daha artış kaydedildi. Son zamla birlikte en düşük ve en yüksek sigara ne kadar, güncel sigara fiyatları kaç TL sorusu merak edilmeye başladı.

        2

        MART 2022 SİGARA ZAMMI

        Sigaralara en son Aralık ayı sonunda ve Ocak ayı başında üst üste 2 defa zam gelmişti. 14 Mart Pazar günü Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Erol Dündar'ın bazı sigara markalarına 2 TL zam geleceğini açıklamasının ardından zam haberleri netlik kazanmış oldu.

        3

        Sigara fiyatlarındaki zam enflasyon oranına da doğrudan yansıyacakken en ucuz sigara fiyatı 23,50 TL oldu. En pahalı sigara ise son zamlarla birlikte 40 lira oldu.