Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sitare Akbaş-Murat Dalkılıç aşkı belgelendi! 'Hande Erçel' sessizliği - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Şarkıcı Murat Dalkılıç, önceki gün sevgilisi Sitare Akbaş ile birlikte Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

        2

        Birçok kez gazetecilerin ilişkisi hakkındaki sorularına sitem eden 38 yaşındaki Dalkılıç, suskunluğunu korudu.

        3

        Akbaş ise muhabirlerin, "Arkadaşınız Hande Erçel ile aranızın açıldığı doğru mu?" sorusuna gülümsemek ile yetindi. İkili, ardından araçlarına binerek, hızla gözlerden kayboldu.

        4

        MURAT'I SİNİRLENDİREN SORU!

        Murat Dalkılıç, geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Hande Erçel'in rol arkadaşı Sitare Akbaş ile aşk yaşadığı yönündeki iddialarla ilgili sorulara sinirlenmişti.

        Ünlü şarkıcı, muhabirlere, "Bana, benim istemediğim bir şeyi sorduğunuzda hiçbir zaman cevaplamayacağım. Ben istersem söyleyeceğim. Konuşmak istemiyorum." demişti. Dalkılıç'ın korumaları ardından gazetecilere müdahale etmişti.

        5

        "DOSTÇA AYRILDIK" DEMİŞTİ

        Şarkıcı Murat Dalkılıç ve oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz sene ilişkilerini sonlandırmıştı. Erçel, yaptığı açıklamada Dalkılıç ile dostça ayrıldıklarını belirtmişti.

        Ayrılık sonrası konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan şarkıcı, Erçel'i silmişti. Dalkılıç'ın bu hamlesinin ardından Hande Erçel de eski sevgilisini sosyal medyada takip etmeyi bırakmıştı.

        6

        Erçel, bir süredir rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ