Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hüsnü Ümit AVCI-Alperen YILDIZI/ SİVAS, (DHA)SİVAS Dereköy'de otomobilin bahçe duvarına çarparak devrildiği kazada sürücü Mehmet Parlak (70) ile torunu Fatma Nur Parlak (16) hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

        Kaza, saat 10.00 sıralarında Zara ilçesi Dereköy girişinde yaşandı. Gühertaş köyünden, Şerefiye köyü istikametine giden Mehmet Parlak yönetimindeki 54 UG 705 plakalı otomobil, sürücünün, köy içerisindeki viraja hızlı girmesi ve zeminin de kumlu olması nedeniyle kontrolden çıktı. Araç, bir evin bahçe duvarına çarptıktan sonra ters dönüp devrildi. Kazada sürücü Mehmet Parlak ile yanındaki torunu Fatma Nur Parlak hayatını kaybetti, Ayşe Parlak (69) ile Efe Yahşi (17) de ağır yaralandı. Ayşe Parlak, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulans helikopterle Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı, Efe Yahşi ise bir araçla götürüldüğü Zara Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.DHA-Güvenlik Türkiye-Sivas Hüsnü Ümit AVCI-Alperen YILDIZ

        2021-06-21 12:40:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler