Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol UEFA Avrupa Konfederasyon Ligi Sivasspor CFR Cluj maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? UEFA Konferans Ligi Sivasspor maçı nasıl izlenir, hangi kanalda ve şifresiz mi? Sivas maçı canlı izle - Futbol Haberleri
        1

        UEFA Konferans Ligi beşinci hafta maçında temsilcimiz Sivasspor bu akşam Romanya temsilcisi Cluj ile karşılaşacak. Yiğidolar, Avrupa sahnesindeki 27. maçına çıkacak. Peki Sivasspor-Cluj maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

        2

        Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak ve 22.00'de başlayacak müsabakayı Norveç'ten Rohit Saggi yönetecek. Müsabakada Geir Isaksen ve Morten Jensen​​​​​​​ ise yardımcı hakem olarak sahada yer alacak.

        3

        Sivasspor-Cluj maçı TV8,5 ve Exxen'den canlı yayınlanacak.

        4

        Gruptaki ilk maçında ağırladığı Slavia Prag'la 1-1 berabere kalan Sivasspor, deplasmanda CFR Cluj'u 1-0 yenerken, konuk ettiği Ballkani'ye 4-3 kaybetti. Kırmızı-beyazlılar rövanş maçında ise deplasmanda Ballkani'yi 2-1 mağlup etmeyi başardı.

        5

        SİVASSPOR'UN AVRUPA KARNESİ

        Avrupa kupalarında daha önce 26 maça çıkan Sivasspor, bu karşılaşmaların 9'unu kazandı, 3'ünde berabere kaldı, 14 kez sahadan yenik ayrıldı.

        6

        Kırmızı-beyazlı ekip, söz konusu müsabakalarda 29 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 49 gole engel olamadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ