Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Nasıl Yapılır Slayt nasıl yapılır? Microsoft Photostory'de güzel slayt yapma

        Slayt yapmakiçin çok fazla program bulunmaktadır.Powerpointkullanılarak da slayt yapılabilir ancak fazla karışık olması açısından sorun yaşanabilmektedir. En kolay slayt yapmakiçin;MicrosoftPhotostoryprogramı kullanılabilir ve kolay bir şekilde slayt hazırlanabilir. Öncelikle bu programı masa üstüne indirmeniz gereklidir.

        REKLAM

        Sahip olduğunuz dijital fotoğraflarınızı kullanarak buslaytıhazrlayabilirsiniz. Fotoğrafları öncelikle düzeltin, kesin veya döndürün. Fotoğraflarınıza bir öykü belirleyerek, özel efektler ve sesinizden anlatım ekleyebilirsiniz.

        Daha sonrakişiselözelliklerinizi ve başlıklarınızı girin. Dosya boyutunu küçük tutarsanız e-posta ile gönderimde kolaylık sağlayacaktır. Hazırladığınız slayt gösterinizi izlemeye başlayabilirsiniz.

        MicrosoftPhotostoryprogramını nasıl kullanılır?

        • Yeni Öyküye Başla tercih edilir ve ileri denir.
        • Hazırlanan fotoğraflar, Resimleri Al denir ve ileri tıklanır.
        • Resimlere yazı veya efekt ekleme yapabilir ve ön izleme de görebilirsiniz.
        • Sonra; Resimlerüzerindeki efektleri Hareketi Özelleştir seçeneği ile yapılır. Ayrıca herhangi bir resim seçerek içerisine ses kaydı eklenebiliyor.
        • Son aşama olarak daslayta; Müzik eklemeseçeğitıklanır ve sunum bitirilir. Bu şeklide farklı slaytlar hazırlayabilirsiniz.
        Haberi Hazırlayan: Fatma Isaoğlu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ