Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler ŞOK Çalışma Saatleri 2023: ŞOK Market Saat Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor ve Saat Kaça Kadar Açık, Hafta Sonu Açık Mı? (Hafta Sonu ve Hafta İçi) - Merak Edilenler Haberleri

        ŞOK, günümüzde 10 bini aşkın şube sayısına ulaşmıştır. “Yeter de artar” sloganıyla reklamını yapan ŞOK marketler zinciri 2001 yılında online olarak sektöre giriş yapmıştır. Peki, ŞOK kaçta açılıyor, ŞOK kaçta kapanıyor, ŞOK kaça kadar açık, ŞOK hafta sonu kaça kadar açık, ŞOK çalışma saatleri 2023, ŞOK açılış saati, ŞOK kapanış saati, ŞOK hafta sonu çalışma saatleri kaçla kaç arasındadır? İşte ŞOK market zincirleri hakkında tüm merak edilenler ve detayları…

        ŞOK Çalışma Saatleri 2023

        Şok mağazasının çalışma saatleri ülkemizin bölgelerine göre herhangi bir farklılık göstermemektedir. Standart bir şirket politikasıyla hareket eden ŞOK’un çalışma saatleri haftanın yedi günü aynıdır. Mesai 09.00’da başlar. Yani mağaza açılış saati 09.00’dur. Mağazanın kapanış saati ise 21.00’dır. Hizmetin aksamaması için vardiyalı usulü çalışma gerçekleştirilir. Bu sebeple mağazada öğle molası saati bulunmamaktadır. İki vardiyalı bu sistemle amaç müşterilere kesintisiz hizmet sunulmasıdır.

        REKLAM

        ŞOK çalışma saatleri: 09.00 – 21.00

        ŞOK Kaçta Açılıyor?

        Müşterilerin en merak ettikleri soruların başında ŞOK marketler zincirinin açılış saati geliyor. Özellikle ŞOK market zincirlerinin müşterilerine sunduğu indirimli aktüel ürünleri kaçırmak istemeyenlerin en merak ettikleri sorulardan biri ŞOK mağazasının açılış saatidir. ŞOK mağazası saat 09.00’da açılmaktadır.

        ŞOK Kaçta Kapanıyor?

        ŞOK’un hafta sonu da hafta içi olduğu gibi standart bir saatte kapanmaktadır. ŞOK mağaza zincirlerinin kapanış saati 21.00’dır.

        Şok Kaça Kadar Açık?

        09.00’da müşteri alımına başlayan ŞOK saat 21.00’a kadar hizmet sunmaktadır. Kısacası mağazadan eksikliklerinizi saat 21.00’a kadar temin edebilirsiniz.

        ŞOK Hafta Sonu Kaça Kadar Açık?

        REKLAM

        Hafta sonu çalışma saatleri hafta içi çalışma saatleriyle aynı olup bir farklılık göstermemektedir. Hafta sonu 09.00’da mağaza açılışı yapılır ve saat 21.00’a kadar hizmet verilir. Yani ŞOK marketler zinciri hafta sonu da 21.00’a kadar açıktır.

        Şok Açılış Saati

        Ülkemizin 81 ilinde de ŞOK marketlerinin açılış saati aynıdır. Yani doğudan batıya herhangi bir saat farklılığı göstermemektedir. Şok marketinin açılış saati 09.00’dır. Bu saatten itibaren alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz.

        ŞOK Kapanış Saati

        Özellikle çalışma hayatında olanların merak ettiği mağazanın kapanış saati hafta içi ve hafta sonu 21.00’dır.

        ŞOK Hafta Sonu Çalışma Saatleri

        ŞOK marketlerinin hafta sonu çalışma saatleri hafta içi çalışma saatleriyle aynıdır. Saat 09.00 – 21.00 arası açık olan ŞOK market zincirlerinin çalışma saatleri dini bayramlar ve özel günlerde farklılık gösterebilir. Ancak bunun dışında çalışma saatleri düzeninde herhangi bir değişiklik söz konusu değildir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kübra Çorluk
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ