Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Solmaz Çiros'tan dans şov! Fenomen gelin adayının son halini görenler inanamadı! "Bambaşka biri olmuş" - Magazin haberleri
        1

        Zuhal Topal'ın evlilik programıyla ekranlara çıkan ve sonrasında "Evleneceksen Gel" adlı izdivaç programında boy gösteren Solmaz Çiros, aldığı kilolar ve yaptırdığı estetik operasyonlarla, adından söz ettirmeye devam ediyor.

        2

        Evlilik programlarının bitmesinin ardından sosyal medyaya yönelen ve çıktığı sahnelerden dans videolarını paylaşan Solmaz Çiros, sık sık paylaşım yapıyor.

        3

        Instagram hesabında 757 bin takipçisi olan Solmaz Çiros'un paylaşımları viral olurken, sevenleri tarafından da binlerce yorum ve beğeninin sahibi oluyor. Değişimiyle adından söz ettiren eski yarışmacı şimdilerde şarkıcılık yapıyor.

        4

        Evlilik programlarından sonra oldukça kilo aldığı ve birçok estetik operasyon geçirdiği görülen Solmaz Çiros'un son dans videolarının altına takipçilerinden, "Keşke doğal halinle kalsaydın", "Eskiden güzel dans ederdi", "Dans etmeyi unutmuş" gibi yorumlar geldi.

        5

        İşte Solmaz Çiros'un dans videolarından görüntüler ve son sosyal medya paylaşımları...

        6