Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya SON DAKİKA: ABD günlerce konuşmuştu: Kayıp karavancı kız Gabby Petito'nun ölüm nedeni belli oldu!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        ABD'nin Wyoming eyaletinde 1 Eylül'den 19 Eylül'e kadar haber alınamayan 22 yaşındaki Gabby Petito'nun boğulma sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.

        Gabby Petito ve nişanlısı Brian Laundrie, Temmuz ayı başında karavanlarıyla gezmeye başlamıştı. En son ağustos ayı sonunda annesiyle telefonda görüşen Petito'dan bir daha haber alınamamıştı. Ormanlık alanda arama yapan polisler, 19 Eylül'de Petito'nun cansız bedenine ulaştı.

        Otopsi sonuçlarını paylaşan Doktor Brent Blue, Petito'nun boğularak öldürüldüğünü söyledi. Daha önce de Petito'nun ölümünü cinayet olarak sınıflandıran Blue, otopsi sonuçlarına ihtiyacı olduğunu söylemişti.

        REKLAM

        Dr. Blue, detaylı bir analiz sonucunda Petito'nun boğularak öldüğünü söyledi. Dr. Petito Petito'nun öldürüldükten 3 hafta sonra cansız bedeninin bulunduğunu düşündüklerini söyledi.

        NİŞANLISI HALEN KAYIP

        Nişanlısı Laundrie ise 1 Eylül'de Florida'ya ailesinin yanına dönmüş, tam on gün sonra Gabby'nin 'kayıp' olduğunu bildirmişti. Eylül ayından beri kayıp olan Laundrie, cinayetteki en büyük şüpheli.

        Davanın tek sanığı konumundaki Laundrie, bir avukat tuttu ve Gabby'i en son nerede gördüğünü söylemedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ