Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika! Beşiktaş transferi resmen açıkladı - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş ile Dusko Tosic'in yolları resmen ayrıldı.

        Siyah-beyazlı kulüp, Sırp savunma oyuncusunun Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou'ya transfer olduğunu KAP'a bildirdi.

        Beşiktaş'tan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

        "Dusco Tosic'in transferi konusunda Guangzhou R&F Football Club ile anlaşmaya varılmıştır. Guangzhou R&F Football Club tarafından şirketimize net 4.500.000 Avro sözleşme fesih bedeli ödenecektir."

        TOSIC'İN BEŞİKTAŞ KARNESİ

        Beşiktaş'ın 2015 yaz transfer döneminde bonservis bedeli ödemeden kadrosuna kattığı Dusko Tosic, siyah-beyazlı ekipte 100 kez forma giyerken 7 gol atıp, 5 asist yaptı.

        REKLAM

        Beşiktaş'ta geçirdiği 3 sezonda 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Sırp futbolcu, 23 kez sarı kart görürken 2 kez de çift sarı karttan oyun dışında kaldı. Tosic ayrıca 2 kez de direkt kırmızı kart görerek ihraç edildi.

        Sırp futbolcu daha önce ülkesinde Belgrad, Fransa'da Sochaux, Bundesliga'da Werder Bremen, İngiltere'de Portsmouth, La Liga'da Real Betis, ve ülkesinde Kızılyıldız formaları giymişti.

        BEŞİKTAŞ TEŞEKKÜR ETTİ

        Öte yandan Beşiktaş Kulübü, kariyerini Çin'de sürdürecek 33 yaşındaki savunma oyuncusuna teşekkür etti. Siyah-beyazlı kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

        "2 Haziran 2015 tarihinde Beşiktaşımız ile sözleşme imzalayan, mücadelesiyle kısa sürede ilk 11'in değişmezlerinden olan, savaşçı ruhuyla siyah-beyazlılarımızın üst üste iki şampiyonluk kazanmasında pay sahibi olan, temiz kalpli kişiliği ve mütevazılığıyla örnek bir profesyonel olan Dusko Tosic ile yollarımız ayrıldı. Dusko Tosic'e tüm emekleri için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar diler, hizmetlerinin daima hatırlanacağını belirtiriz."

        Tosic, 2015-2016 sezonu başında Gençlerbirliği'nden bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer oldu. Sırp oyuncu, siyah-beyazlı formayla çıktığı 100 resmi maçta 7 gol attı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ