Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA: Bir erkek için 2 genç kız birbirini bıçakladı | Bursa haberleri | Son dakika haberleri

        Bursa'da olay, saat 22.00 sıralarında İnegöl ilçesi Orhaniye Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Cankız Ç. (19) ile S.Y. (17), aynı erkekle arkadaşlık yaptıkları nedeniyle konuşmak üzere buluştu.

        TARTIŞMA BIÇAKLI KAVGAYA DÖNDÜ

        DHA'daki habere göre iki genç kız arasında çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Yaşanan arbede sırasında 2 genç kız da birbirlerini yaraladı.

        REKLAM

        KIZLARDAN BİRİ HASTANEYE KALDIRILDI

        Bacağından yaralanan S.Y. yakındaki bir iş yerine sığınırken, Cankız Ç. ise olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

        Yaralı S.Y. ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

        HAYATİ DURUMU CİDDİ

        Kaçan Cankız Ç. ise yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta polis tarafından bulunarak, hastaneye götürüldü. Hafif yaralı olan Cankız Ç., tedavisinin ardından gözaltına alınırken, S.Y.'nin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Üsküdar Belediyesi'ne operasyon: 20 gözaltı

        Üsküdar Belediyesi'nde yapı ruhsatı ve iskan ruhsatı sürecindeki usulsüzlüklere ve rüşvet iddialarına ilişkin İstanbul ve Yalova'da 30 adrese operasyon düzenlendiği bildirildi. Operasyonda, İstanbul'da 19, Yalova'da 1 kişi olmak üzere toplam 20 şüpheli gözaltına alındı. (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ