Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe SON DAKİKA! Comolli'den Koeman açıklaması - Fenerbahçe Haberleri

        Habertürk Spor'dan Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli, sarı-lacivertli takımın gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Comolli, teknik direktör Erwin Koeman ile yola devam edeceklerini açıkladı.

        Damien Comolli'nin açıklamaları şöyle:

        "Taraftarlar tepkilerinde haklı. Samandıra'daki herkes bu durumdan dolayı üzgün. Biz çalışarak galibiyet serisine başlayacağız. Taraftarı mutlu etmek için kazanmaya başlayacağız. Koeman ile devam ediyoruz. Kadro dışı bırakılan oyuncularla ilgili bir değişiklik yok. Ne onlardan ne bizden bir adım yok. Transferle ilgili çalışmalarımız sürüyor. İhtiyacımıza göre sürekli çalışıyoruz. Devre arası kampı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dünyanın çeşitli bölgelerinde araştırmalara yapıyoruz."

        Comolli, son iki maçta iki penaltı kurtaran Fenerbahçeli kaleci Harun Tekin'le ilgili de "Süper Lig'deki en iyi kaleci." yorumunu yaptı.

        REKLAM

        FENERBAHÇE'DEN KAFA KARIŞTIRAN AÇIKLAMA

        Fenerbahçe, Comolli'nin sözlerinin 'Koeman ile yola devam' olarak anlaşılmasının ardından bir açıklama yaptı. İşte o duyuru:

        "Sportif Direktörümüz Damien Comolli bugün Samandıra’da basına açık antremanda basın mensuplarına merhaba demek amacıyla kendilerine ayrılan kısma gelmiştir. Bu esnada Antrenörümüz Erwin Koeman ile ilgili sorulan bir soruya, “şu andaki durum, geçen haftalarda yaptığımız açıklamada söylediğimiz ile aynı, herhangi bir değişiklik yok” yanıtını vermiştir.

        İlgili soruya verdiği cevabın geçtiğimiz haftalara atıf olmasına rağmen bugün yeni bir durum açıklaması yapılmış gibi çarpıtılarak yansıtıldığının görülmesi üzerine bu düzeltmeyi yapma gereği ortaya çıkmıştır.

        Kamuoyuna duyurulur.

        FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ"

        COMOLLI'NIN FB TV'DE SÖYLEDİĞİ SÖZLER ŞÖYLEYDİ:

        "Erwin Koeman ile çok net bir şekilde konuştuk. Takımı yönetmesini istediğimiz kişinin kendisi olduğunu, doğru kişinin şu anda o olduğunu söyledik. O bizim nasıl hissettiğimizi, ne düşündüğümüzü çok iyi biliyor. Onun performansı ve yaklaşımı çok pozitifti. Bizim devam etmesini istediğimiz isim o."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ