Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Son dakika! Eski Galatasaray yöneticisi Cenk Ergün'ün yeni adresi belli oldu! - Futbol Haberleri

        21. kez şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da bu yaz şampiyon kadronun kurulmasında büyük emek harcayan Cenk Ergün'ün yeni durağı belli oldu. A Spor'un haberine göre Bursaspor, Cenk Ergün ile her konuda anlaşma sağladı! Öte yandan DHA'da yer alan habere göre Bursaspor'da başkan Ali Ay, tecrübeli teknik direktör Samet Aybaba ile anlaşma sağladı.

        Bursaspor Kulübü'nün Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkanlığa seçilen Ali Ay, teknik direktör Samet Aybaba'yı takımın başına getirmeyi planlıyor. İkilinin seçim öncesi görüşmelerinde anlaşma sağladığı öğrenilirken, Ali Ay ve Samet Aybaba bugün yeniden bir araya gelecek. Mazbatasını alan Ali Ay, konuyla ilgili olarak "Samet Hoca ile görüştük. Bugün yeniden görüşeceğiz. Samet hoca ile anlaşma sağlayacağız" ifadelerini kullanırken, aynı zamanda daha önceden anlaşılan Ilgaz Çınar da futbol yapılanmasında yer alacak.

        REKLAM

        Son olarak geçtiğimiz sezon Demir Grup Sivasspor'u çalıştıran Samet Aybaba, daha önce Bursaspor'da da görev aldı. 2007-08 ve 2008-09 sezonlarını kapsayan dönemde yeşil beyazlı takımın başında 35 maça çıkan tecrübeli teknik adam, imzaların atılması halinde ikinci kez Bursaspor'u çalıştıracak. Samet Aybaba, Demir Grup Sivasspor'daki teknik ekibiyle birlikte takımın başına geçecek.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ