Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA! Tecavüzcü kardeşler! Gamze Açar ilk kurban değilmiş! - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde, 17 yaşındaki Gamze Açar, iddialara göre, sözde devre mülk satıcılığı adı altında kurulan sahte bir şirketin satış danışmanı ilanındaki numarayla iletişime geçti. Açar, sahte şirketin elemanları tarafından 30 Ekim Cuma günü, Kızılay’dan alınarak otelde konaklaması için Kızılcahamam’a götürüldü.

        3 KİŞİ TARAFINDAN OTELE GÖTÜRÜLDÜ

        Kızılcahamam'da bir otele 3 kişi tarafından getirilen Gamze Açar, iddialara göre lobideki görevli atlatılarak odaya çıkarıldı. Dört kez yardım çığlığı atan Gamze Açar’ın sabah saat 08.00 sıralarında bulunduğu 5. kattan aşağı düştüğü ihbarı geldi.

        3 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

        Açar, önce Kızılcahamam Devlet Hastanesi'ne ardından da Ankara Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Açar, hastanede hayatını kaybetti. Kızılcahamam İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Gamze Açar'ın şüpheli ölümü ilgili 5 kişiyi gözaltına aldı.

        Zanlılar polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Rıza Doğan ve kardeşi Mehmet doğan ile odada bulduğu belirlenen Emre Demiral, 'cinsel saldırı' ve 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı.

        Zanlılardan Rıza Doğan.

        CİNSEL SALDIRIDAN KAYITLARI ÇIKTI

        DHA'da yer alana habere göre üç şüpheliden Rıza Doğan ve Mehmet Doğan kardeşlerin, 'cinsel saldırı' suçundan poliste kayıtları olduğu ortaya çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ