Seri cinayetlerde kan donduran detaylar!
İstanbul Büyükçekmece'de 10 Kasım gecesi üç kişinin peş peşe öldürülmesiyle sonuçlanan kanlı olayın ayrıntıları savcılık dosyasına yansıdı. Otelde sevgilisi Melisa Külekçi'yi vurduktan sadece 24 dakika sonra otelin 5–10 metre ilerisindeki araçta Emrah Yılmaz ve Emre Güçlü'yü öldüren Hakan K.'nın ifadesi ortaya çıktı. Cani savcılıktaki savunmasında, Melisa ile birlikte uyuşturucu kullandıklarını, Melisa'nın kendisine "Ben bu uyuşturucudan kurtulamıyorum, beni öldür, sonra bizi uyuşturucuya bulaştıranları da öldür, sonra sen de intihar et" dediğini iddia etti. Tutuklanan katil zanlının suç kayıtlarının detayları da ortaya çıktı. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberi..
ABONE OLBüyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı, otel ve çevresinde üç kişinin öldürüldüğü olayla ilgili hazırladığı soruşturmada, cinayetlerin dakikası dakikasına nasıl işlendiğini ortaya koydu.
Soruşturmaya göre üç ayrı ölüm, aynı fail tarafından 22.00–22.24 arasındaki 24 dakikalık süreçte gerçekleşti.
Katil zanlısı Hakan K.Savcılık kayıtlarına göre olay zinciri 10.11.2025 tarihinde saat 22.00 sıralarında başladı. Büyükçekmece, Mimar Sinan Mahallesi’ndeki otelin 311 numaralı odasında bulunan Melisa Külekçi, sağ kulak üstünden tek mermi girişli yaralanma sonucu hayatını kaybetti. Otel odasında 1 adet 9 mm kovan, 8 adet fişek, bir miktar içilmiş uyuşturucu madde ele geçirildi.
Melisa KölekçiKamera görüntülerine göre zanlı Hakan K., 9 Kasım 00.26’da odayı kiraladı. Melisa ise 10 Kasım 14.56’da otele giriş yaptı.
Savcılık dosyasına giren çalışmaya göre saldırgan, Melisa’yı saat 22.00 sıralarında vurdu. Hakan K., Melisa’yı vurduktan sonra 23 dakika sonra yani 22.23’te otelden çıktı ve sadece birkaç metre ötedeki plakası 39 ile başlayan araca yöneldi.
Emrah YılmazSaat 22.24’te aracın sağ arka kapısını açarak içerdeki iki kişiye ateş etti. Savcılığa göre Emrah Yılmaz, ense kısmından tek mermiyle öldü. Emre Güçlü, başından vurularak ağır yaralandı ve 11 Kasım’da hastanede hayatını kaybetti. Araçta 2 adet 9 mm kovan bulundu.