Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberler... Konya'da bir iş yerinde patlama!

        Olayda, merkez Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Makami Sokak'taki iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

        AA'nın haberine göre patlama sonrası fenalaşan iki kişiye sağlık ekibince müdahalede bulunuldu. Patlama nedeniyle iş yerlerinde hasar oluştu.

        "ŞU ANDA ÖLÜ VE YARALI GÖZÜKMÜYOR"

        Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, gazetecilere yaptığı açıklamada, patlamada çok sayıda iş yerinde hasar oluştuğunu söyledi.

        "İLK BULGULARA GÖRE TÜPTEN KAYNAKLANDI"

        Patlama sonrası AFAD İl Müdürü Yıldız Tosun'dan açıklama geldi. Tosun, "İlk bulgulara göre patlama doğalgazdan değil tüpten kaynaklandı" dedi.

        REKLAM

        Patlamanın meydana geldiği binanın elektrik ve doğal gaz vanalarının tedbir amaçlı kapatıldığını ifade eden Kavuş, şunları kaydetti:

        "Şu anda ölü veya yaralı gözükmüyor. İnşallah olmaz. Binanın içi boşaltılıyor. Halen ne olduğu tam anlaşılamadı ama doğal gaz kaynaklı bir sıkışma ve patlama olduğu düşünülüyor. Yüksek basınçlı, tozu dumana katan bir patlama oldu. Ateşli veya alevli bir patlama değil. Yangın tehlikesi şu anda görülmüyor. Gerekli tedbirler alındı. Binanın üst katlarında bir hasar görünmüyor ancak yandaki ve çevredeki iş yerlerinin camları patladı."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ