Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Son dakika: Özgür Özel'den Kemal Kılıçdaroğlu'na ziyaret

        CHP Genel Başkanı Özgür Özel, selefi Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.

        Kılıçdaroğlu’nun Mustafa Kemal Mahallesi'ndeki ofisinde gerçekleşen görüşme basına kapalı bir şekilde yaklaşık 1 saat sürdü.

        Görüşmede Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler başta olmak üzere siyasetin tüm güncel başlıkların ele alındığı belirtildi.

        REKLAM

        Baş başa gerçekleşen görüşme sonrası iki isim de herhangi bir açıklama yapmadı.Edinilen bilgiye göre Özel, Kılıçdaroğlu'na Almanya seyahati hakkında bilgi verdi. Kılıçdaroğlu, Özel'in geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiği KKTC ve Bosna Hersek ziyaretleri ile ilgili bilgi aldı.

        KILIÇDAROĞLU: YAKINDAN TAKİP EDİYORUM

        Görüşmede Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel'e "Çok yoğun bir tempoda çok hareketli şekilde çalışmalarınızı sürdürüyorsunuz. Yakından takip ediyorum" dediği öğrenildi.

        Ayrıca eski hesap uzmanı olan Kılıçdaroğlu'nun 2024 bütçesi ile ilgili Özel'den bilgi aldığı ve görüşlerini paylaştığı kaydedildi.

        ÖZEL'DEN KILIÇDAROĞLU'NA ANLAMLI HEDİYE

        Görüşmede Özel, Kılıçdaroğlu’na 45 cm boyunda, 4 kilogram ağırlığında heykeltıraş Şahin Ceylan tarafından kalsitten yapılmış bir heykel hediye etti.

        Heykel, Türk kadının Atatürk sevgisini ve ondan aldığı gücü ifade etmek için omzunda Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti’ni taşıyan, eliyle ilerlemeyi ve devrimlerin yolunu gösteren, eteklerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin altı oku ve ilkelerini içeren bir kadını tasvir ediyor.

        Özgür Özel, önümüzdeki hafta da CHP eski genel başkanları Kemal Kılıçdaroğlu, Altan Öymen, Hikmet Çetin ve SHP Genel başkanı Murat Karayalçın ile yemekte buluşacak.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ