Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe GELDİ| Son dakika: İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'de! Bonservisi ve foroma numarası - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Kulübü, Medipol Başakşehir'den milli futbolcu İrfan Can Kahveci'yi kadrosuna kattığını açıkladı. Sarı-lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Ailemize hoş geldin İrfan Can Kahveci." ifadeleri kullanıldı. Paylaşımdaki videoda ise Türk kahvesi görüntüleri yer aldı.

        KAP BİLDİRİMİ GELDİ: "7 MİLYON EURO BONSERVİS VE..."

        Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci transferi için Başakşehir'le yapılan anlaşmayı KAP'a bildirdi. Sarı-lacivertlilerden KAP'a yapılan açıklama şöyle:

        "Medipol Başakşehir FK kulübüne toplam transfer bedeli olarak 7.000.000 Avro+KDV ödenecektir.

        Transfer bedeline ilaveten, futbolcunun kulübümüzde oynadığı süre boyunca gerçekleşecek sportif başarılarımıza bağlı olarak azami 1.000.000 Avro+KDV bonus bedeli Medipol Başakşehir FK Kulübüne ödenecektir.

        Futbolcu'nun 3. bir kulübe transfer olması halinde, 11.000.000 Avro'yu aşan tutarın %20 + KDV'si, Medipol Başakşehir FK 'e ödenecektir"

        "BU TRANSFERİN KAHRAMANI ALİ KOÇ'TUR"

        İrfan Can'ın transferi sonrası konuşan Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu ile İrfan Can Kahveci sırasıyla açıklamalar yaptı. İkili arasındaki diyaloglar şöyle:

        Emre Belözoğlu: Bu transferin kahramanı başkanımız Ali Koç'tur. Büyük Fenerbahçe ailesine hoş geldi İrfan Can. Efsane çubuklumuzu nice seneler terletecek. İrfan Can'ın gelişimine katkısı olan bir takım arkadaşı, ağabeyi olarak ona kariyerinde başarılar diliyorum. İnşallah nice şampiyonluklar kupalar beraber kazanacağız.

        İrfan Can Kahveci: Çok teşekkürler Emre Ağabey güzel dileklerin için. İnşallah ben de bu efsane çubuklu formamızı hakkını vermeye çalışacağım sahada.

        Emre Belözoğlu: İnşallah abicim inşallah. Hem sizin için hem bizim için hayırlısı olsun. Oyuncuların gelişiminde gerçekten çok büyük etkisi olan Başakşehir camiasına, Göksel Gümüşdağ başkana çok teşekkür ediyorum. Başkanımız Ali Koç buraya kadar geldiler. Başkanımızla beraber olduk. Göksel Başkan ile görüştük. Kendisinin de çok büyük emeği vardır. Camiamızın ayakta kalmasının yegane sebebi Ali Koç'tur. Her transferde başroldür. Kendisi olmasaydı, bunların hiçbirini başaramazdık. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İrfan Can'a ailemize hoş geldin diyorum. Allah utandırmasın. Hem milli takımımız için, hem Fenerbahçe için çok güzel maçlar oynayacaktır. İrfan Can'ın bütün ailesi Fenerbahçelidir. Nişanlısının da Fenerbahçeli olduğunu ekleyeyim.

        SELAHATTİN BAKİ: AİT OLDUĞU FENERBAHÇE'DE

        Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki de FB TV ekranlarında açıklamalar yaparak "Bu transferin asıl kahramanı öncelikle Emre Belözoğlu ve Başkanımız Ali Koç'tur. Göksel Gümüşdağ Bey'e de çok teşekkür ediyorum. Bu transfer gündeme geldiğinden beri herkes konuştu, İrfan hariç. İrfan'ın hangi takımı tuttuğu, tutmadığı hepsi polemik oldu. İrfan Can, kendi isteğiyle ait olduğu Fenerbahçe'sine kavuştu. Çok mutluyuz. Kaptan Emre Belözoğlu'na çok teşekkür ediyorum. Bu transferde lokomotif görevi gördü" dedi.

        KAHVE İÇTİ, KONUŞTU

        Canlı yayında Türk kahvesi içen İrfan Can Kahveci sonrasında ise "Ali Koç Başkanımız buraya kadar geldi. Çok teşekkürler. Emre Ağabey'e teşekkürler" dedi. İrfan Can'ın ablası da "İrfan'ın en büyük hayali gerçek oldu. Babamın da en büyük hayali gerçek oldu. Sanırım stadyumda artık gerçek taraftarlar olarak yer alacağız" yorumunu yaptı.

        Babasının hayalinin gerçek olduğunu dile getiren İrfan Can "Çok heyecanlıyım. Çok gururluyum. Babamın hayallerini gerçekleştirdim. Çok mutluyum. İnşallah bu formanın hakkını sahada vereceğim. Göksel Başkanımıza da çok teşekkürler. Burada şampiyonluk yaşadım. Şampiyonlar Ligi'nde oynadım. Çok emek verdim bu kulübe, onlar da bana çok emek verdi. Karşılığını aldığımı düşünüyorum. Sonrasında Ali Koç Başkanımız buraya kadar geldi. Ona da çok teşekkür ederim. Emre Ağabey'e çok teşekkür ederim" dedi ve ekledi:

         Taylan ve Oğulcan, İrfan'ı 'sildi'
        Taylan ve Oğulcan, İrfan'ı 'sildi' Haberi Görüntüle

        "Çok mutluyum. Bundan sonra sahada yüzde 100'ünü veren bir İrfan Can Kahveci izleteceğim. Fenerbahçeli taraftarlar beni sabırsızlıkla beklesin. Çünkü, ben sahada olmak için sabırsızlanıyorum"

        REKLAM
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ