Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika transfer! Şenol Güneş açıkladı: 2 isim ayrılıyor - Beşiktaş Haberleri - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugünkü çalışmada basın mensuplarına önemli açıklamalarda bulundu. Güneş, Tolgay Arslan ve Ricardo Quaresma ile ilgili olarak "Tolgay Arslan, Fenerbahçe ile anlaştı.Quaresma yüzde 90 takımdan ayrılacak" dedi. Güneş, Quaresma'dan doğan boşluk ve yerine gelecek isimler için ise "Bu saatten sonra Quaresma'nın yerine gelecek olan futbolcu da aynı kalitede olmaz" ifadelerini kullandı.

        VIDA VE ROCO KALIYOR

        Tecrübeli çalıştırıcı, takımdan ayrılacağı konuşulan Domagoj Vida ve Enzo Roco için ise şu ifadeleri kullandı: "Domagoj Vida transferi dün konuşuldu ama olmadı. Vida, takımda kalacak.Enzo Roco'nun da ayrılma durumu vardı ama o da kalıyor."

        ŞENER ÖZBAYRAKLI YORUMU

        Şenol Güneş, Tolgay Arslan'a karşılık takas olarak alınan Şener Özbayraklı için ise "Şener Özbayraklı olayı ekstra bir olay. Gelirse de iyi bir çocuk, iyi bir insan. Bizde Gökhan da var. Gökhan'a bir şey olursa oynayabilecek bir oyuncu. Gökhan giderse de oynayabilecek oyuncu.. Tolgay'ın transferine bağlı"yorumunu yaptı.

        REKLAM

        SÖZLEŞME İÇİN İLGİNÇAÇIKLAMA VE MİLLİ TAKIMSÖZLERİ

        Güneş,Beşiktaş yönetiminin kendisiyle sözleşme uzatma kararı ile ilgili olarak ise ilginç bir açıklama yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı"Bana yönetimden gelen resmi bir sözleşme teklifi yok ama böyle bir düşünceleri varmış. Henüz resmi olarak gelmedi. Şu anda kontratı konuşmanın bir anlamı yok"diye konuştu. Güneş, Beşiktaş'tansonrakariyerine nasıl devam edeceğine yönelik bir soru üzerine ise"Beşiktaş'tan sonra çalışacağım en iyi yer milli takımdır diye daha önce de söylemiştim. Motivasyonumda düşme yok, aynı hırsla çalışmaya devam ediyorum" dedi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ