Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler Sigara zammı son dakika | İki markaya daha zam geldi! 4 Temmuz 2022 güncel sigara fiyatları listesi yayınlandı! En düşük sigara fiyatı ne kadar, kaç TL? - Merak Edilenler Haberleri
        1

        Sigara zammı son dakika... Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş, geçtiğimiz Cuma günü yaptığı açıklamada, bir sigara grubuna zam yapıldığını belirtmişti. Aybaş, 4 Temmuz itibarı ile 2 sigara grubuna daha zam geldiğini ifade etti. Bu gelişmenin ardından "Sigara fiyatları ne kadar, kaç TL oldu?" konusuyla ilgili araştırmalar da hız kazandı. İşte 4 Temmuz Pazartesi 2022 güncel sigara fiyatları listesi...

        2

        SİGARAYA ZAM GELDİ Mİ? (4 TEMMUZ 2022)

        Tekel Bayileri Platformu (TBP) Başkanı Özgür Aybaş, iki sigara grubuna daha zam geldiğini belirtti.

        3

        HANGİ MARKA SİGARALARA ZAM GELDİ?

        Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, iki sigara grubuna daha (BAT ve Philip Morris) 2 TL zam geldiğini duyurdu.

        4

        EN UCUZ VE EN PAHALI SİGARA FİYATLARI GÜNCEL LİSTESİ (4 TEMMUZ 2022)

        Sigara zammının ardından Japan Tobacco International (JTI) grubunda en düşük sigara fiyatı 27,5 TL olurken en yüksek sigara fiyatı 30 TL'yi gördü.

        Gruptaki sigaralara gelen 2'şer liralık zamla Philip Morris'in en düşük sigarasının fiyatı 27.50 lira oldu. BAT grubunda ise en düşük fiyatlı sigarası yine 27.50 lira oldu.

        5

        İLK ZAM JTI GRUBUNA GELMİŞTİ

        Aybaş, Japan Tobacco International (JTI) grubu sigaralara 2 lira zam yapıldığını Cuma günü belirtmişti.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ