Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika: Ünlü oyuncu Adnan Koç ve 2 kardeşi uyuşturucudan tutuklandı

        Muhteşem Yüzyıl dizisinde 'Behram Paşa' rolünü canlandıran oyuncu Adnan Koç, kardeşleri ve 1 arkadaşı uyuşturucu torbacısıyla birlikte gözaltına alındı. Koç uyuşturucuları polise vermemek için bir süre direndi.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Nihat Uludağ'ın haberine göre; İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyete ve sanat dünyasına uyuşturucu satışı yaptığı belirtilen torbacı Sinan Bozburun'u takibe aldı. Torbacının İçerenköy'deki bir kafenin müşterilerine uyuşturucu satmaya gittiğinin tespit edilmesi üzerine fiziki takip yapıldı.

        Torbacıdan aldığı 5 fişek kokaini kardeşleri ve 1 arkadaşına götüren oyuncu Adnan Koç gözaltına alındı. Koç'un polise mukavemet etmesi nedeniyle zor kullanıldı. Operasyonda Adnan Koç'un yine oyunculuk yapan kardeşi Mehmet Hayri, Ahmet ve Şeyhmuz Koç ile arkadaşı Mehmet Pınarbaşı gözaltına alındı.

        REKLAM

        ÜNLÜLERİN TORBACISI DA YAKALANDI

        Habertürk Haber Merkezi'nden Arzu Kaya'nın aktardığına göre; kafede yapılan aramalarda da bir miktar metamfetamin ve sentetik uyuşturucu ecstasy hap ele geçirilirken torbacı Sinan Bozburun da gözaltına alındı. Gözaltına alınan ünlülerin torbacısı Sinan Bozburun'un oyuncu Serhan Onat'a da geçen hafta uyuşturucu sattığı tespit edildi.

        Serhan Onat'ın da ifadesine başvuruldu. Torbacı Sinan Bozburun önceki gün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Adnan Koç, kardeşleri ve arkadaşı da bugün adliyeye sevk edildi.

        "ZAMAN ZAMAN UYUŞTURUCU KULLANIRIM"

        Adnan Koç'un savcılık sorgusunda zaman zaman uyuşturucu kullandığını, olay günü üst aramasının yapıldığını söyleyerek, "Kokaini buldular. Beni araca bindirdikleri sırada kardeşim Mehmet Hayri şahıslardan şüphelenerek kimlik kartına bakmak istedi. Bu sırada kardeşimin elinden kimlik kartını çekerek aldılar. Ben de araçtan indim. Sonra şahıslardan biri belindeki silahı çıkardı. Aramızda arbede yaşandı. Şahıs beni darp etti, ancak kendisine vurmadım. Sonrasında kardeşlerim gelerek bana yardım ettiler. Bu sırada şahsın tabancası yere düşmüştü. Ben tabancayı yerden aldım. Şahsı kontrol altında tuttum. Bir süre sonra olay yerine resmi polis görevlileri geldi. Biz de sivil şahıslardan almış olduğumuz silahları kendilerine teslim ettik. Daha sonra bizi arkadan kelepçeleyerek karakola götürdüler. Bu şahısların sivil polis olduğunu bilmiyorduk" dediği öğrenildi.

        REKLAM

        Karakolda darp edildiğini iddia eden Ahmet Koç'un kendisini darp edenlerden şikayetçi olduğunu söylediği kaydedildi.

        KOÇ VE KARDEŞLERİ TUTUKLANDI

        Gözaltına alınan Adnan Koç'un da aralarında bulunduğu 5 şüpheli "uyuşturucu ticareti" suçundan serbest kaldı. Savcı, "Birden fazla kişi tarafından birlikte yağma", "Gece vakti yağma", "Gece vakti yağma", "Görevi yaptırmamak için direnme" ve "Kişiyi hürriyetiden yoksun kılma" suçlarından Şehmuz Koç ve Mehmet Pınarbaşı'nı serbest bırakırken, Adnan Koç ve kardeşlerini tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk etti. Adnan Koç ve kardeşleri Ahmet Koç ile Mehmet Hayri Koç tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ