Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem SON DAKİKA DEPREM: Marmara Denizi Yalova açıkları sallandı! Az önce deprem mi oldu, nerede? 20 Mart 2024 AFAD ve Kandilli son depremler listesi
        1

        Aktif fay hatları bulunun ülkemizde deprem endişesi yaşayanlar gün içinde sık sık son depremleri kontrol ediyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan veriler ile Türkiye'deki son depremlerin merkez üssü ve büyüklüğü belli oluyor. Son paylaşılan bilgiye göre; Marmara Denizi 3.5 ile sallandı. İşte, 20 Mart 2024 Türkiye'de yaşanan son dakika depremler listesi...

        2

        MARMARA DENİZİ 3.5 İLE SALLANDI

        AFAD'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Yalova Merkez'e 2.42 KM uzaklıkta Marmara Denizi açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul başta olmak üzere çevre illerden hissedildi. Sarsıntının derinliği 9.71 km olarak belirlendi.

        KAHRAMANMARAŞ'TA DEPREM!

        AFAD tarafından son dakika açıklanan verilere göre; bugün saat 08:55'te Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntının yerin 5.13 km derinliğinde gerçekleştiği belirtildi.

        3

        MUĞLA SALLANDI!

        Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre; saat 06:37'de Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde 1.9 büyüklüğünde bir deprem yaşandı. Depremin derinliği 7 km olarak kaydedildi.

        4

        AFAD VE KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ

        Türkiye genelinde meydana gelen depremler, AFAD ve Kandilli Rasathanesi'nin hassas ölçümleriyle belirleniyor. Ülkemizde gerçekleşen depremler AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından anbean yayınlanıyor.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ