Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Teknoloji Sony, beklenen oyunlarının yüzünü gösterdi - Teknoloji Haberleri

        Las Vegas'ta gerçekleştirilen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda (CES 2018) gövde gösterisine başladı. Yeniden geliştirilen Aibo adlı Robodog'uyla dikkatleri üzerine çeken Sony, yayınladığı CES 2018 tanıtım videosunda, 2018 yılında hayatımıza girecek pek çok teknoloji ve oyun içeriğini kısa sürelerle de olsa paylaşmış oldu.

        Yeni kulaklık serisi, Xperia XA2 ve XA2 Ultra akıllı telefonlar, aynasız fotoğraf makineleri, Aibo, Dreams ve daha pek çok ürünle başlayan video, 1274'ün Japonya'sında geçen Ghost of Tsushima'nin ana karakteri Jin kısa bir görüntüsüyle sürüyor. Hemen ardından PS4 Pro'nun büyük ilgiyle beklenen oyunlarından God of War'u da ekrana taşıyan tanıtım videosu, ürünler kısa süreli görselleriyle son buluyor.

        REKLAM

        Videoda yayınlanan pek çok içeriğin çıkış tarihi 2018 ile son bulsa da, Ghost of Tsushima'nın akıbeti henüz netlik kazanmış değil. Oyun severlere yeni bir kült kazandırmak isteyen Sony, yeni yapımı God of War ile aynı sezonda satışa sunmak istemeyebilir. Bu da Moğol imparatorluğunun Kağanı ve onun ordusuna karşı yola düşecek olan Jin'in hikayesini 2019'a kadar göremeyeceğimiz anlamına gelebilir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ