Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, ünlü forvet Alexander Sörloth için görüşmelere başlıyor! - Son dakika Beşiktaş transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Süper Lig'in 36. haftasında derbide Fenerbahçe ile evinde 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta gol yollarında sezon boyunca süren sorunu çözmek için çalışmalar devam ediyor.

        2

        Yeni sezonda hücum hattına iyi bir golcüyü katmayı hedefleyen siyah-beyazlılar, bir süredir gündemde olan Alexander Sörloth için girişimlerini hızlandırdı.

        3

        Sportif direktör Ceyhun Kazancı'nın önümüzdeki günlerde Norveçli golcünün menajeri ile bir araya geleceği bildirildi.

        4

        Real Sociedad'ın 16 milyon Euro'luk satın alma opsiyonunu kullanması beklenmezken Beşiktaş, bonservis için Leipzig'e 6 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 50 pay önerisinde bulundu.

        5

        Fenerbahçe'nin de Norveçli oyuncunun peşinde olduğu konuşulurken menajeri ile yapılacak görüşmelerin ardından transferin akıbeti netlik kazanacak.

        6

        KİRALIKLAR YOLCU, LARİN VE VİDA...

        Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Batshuayi ve Pjanic ise yeni sezonda takımda olmayacak.

        10

        RIDVAN BEKLEMEDE

        Beşiktaş'ta Torino'nun peşinde olduğun Rıdvan Yılmaz konusunda ise bekleyiş devam ediyor.

        11

        İtalyan ekibi 4 milyon Euro bonservis, 1 milyon Euro bonus ve sonraki satıştan da yüzde 20 pay teklif ederken Beşiktaş yönetimi ise kararını henüz vermedi.

        12

        Rıdvan Yılmaz'ın Avrupa hayalini gerçekleştirmek için gitmek istediği bilinirken yeni transferler için bütçe arayışında olan yönetimin rakamda biraz daha artış beklediği ifade edildi.

        13

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ