Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Trabzonspor Medical Park: 67 - Pınar Karşıyaka: 63 - Basketbol Haberleri

        TRABZONSPOR MEDICAL PARK: 67 - PINAR KARŞIYAKA: 63

        SALON: Hayri Gür

        HAKEMLER: Murat Biricik, Kaan Büyükçil, Mehmet Şahin

        TRABZONSPOR MEDICAL PARK: Hardy 4, Kitchen 6, Fells 11, Stipanovic 6, Kulig 25, Berkay Candan 5, Hakan Demirel, Alper Saruhan 3, İbrahim Yıldırım 3, Erdi Gülaslan 4

        PINAR KARŞIYAKA: Iverson 4, Can Altıntığ 7, Gabriel 16, Carter 12, Kenan Sipahi 5, Wright 8, Muhammed Baygül 1, Samet Geyik, Kerem Gönlüm 8, Soner Şentürk 2

        1. PERİYOT: 18-22

        DEVRE: 28-38

        3. PERİYOT: 43-52

        Karşılıklı basketlerle başlayan mücadelede Trabzonspor Medical Park, Kulig ve Hardy ile Pınar Karşıyaka ise Carter ve Can Altıntığ ile sayı buldu ve maçın 5. dakikası 9-9 eşitlikle geçildi. Daha sonra Gabriel ve Can Altıntığ ile oyuna ağırlığını koyan konuk takım, ilk çeyreği 22-18 önde kapattı.

        İkinci periyoda Carter'ın art arda üçlükleriyle başlayan Pınar Karşıkaya, Wright ve Kerem Gönlüm'ün de katkısıyla 14. dakika içinde farkı 12 sayıya (20-32) çıkardı. Sadece Kulig ile sayılar bulan ev sahibi takım karşısında oyunda üstünlüğünü sürdüren konuk ekip, ilk yarıyı 38-28 üstünlükle tamamladı.

        İkinci yarıya hızlı başlayan Trabzonspor Medical Park, Stipanovic, Fells ve Kulig'in basketleriyle etkili oldu. Dengeli geçen mücadelenin ardından son bölüme 52-43 Pınar Karşıyaka üstünlüğüyle girildi.

        Son çeyrekte de çıkışını sürdüren ev sahibi ekip, Berkay Candan, İbrahim Yıldırım ve Kulig'in basketleri ile 54-54 eşitliği sağladı. Daha sonra ise Fells'in basketi ile 56-54 öne geçti. Üstünlüğü elinde tutan Trabzonspor Medical Park, karşılaşmayı 67-63 galip bitirdi.

        Trabzonspor Medical Park, yeni başantrenörü Ahmet Kandemir yönetiminde çıktığı ilk maçta galibiyet elde etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ