Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Melih Mahmutoğlu: "Ne anamız kaldı, ne bacımız" - Basketbol Haberleri

        Spor Toto Basketbol Süper Ligi play off yarı final üçüncü maçında Galatasaray Odeabank, konuk ettiği Fenerbahçe'yi 65-63 yenerek seriyi 2-1 yaptı. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan ve zor bir maç oynadıklarını ifade eden Obradovic, "Bunu bekliyorduk. Takımımın bu atmosferde kendi oyununu oynamasına çalıştık. Çok fazla iniş, çıkış oldu. Bu play off'larda doğal bir şey. Galatasaray iyi savaştı. Galibiyetleri için tebrik ediyorum. Ben seri başlamadan önce basketbol ile konuşmak istiyordum. Bizim sahamızdaki ile buradaki maçı izleyenler aradaki farkı görebilir. Salı akşamı için hazırlanacağız. Bir tane galibiyete ihtiyacımız var." diye konuştu.

        MAHMUTOĞLU: NE ANAMIZ KALDI, NE BACIMIZ

        Sarı lacivertli oyuncu Melih Mahmutoğlu ise yaptığı açıklamada, "2-0 avantajlı geldik. Buradaki durumun farklı olacağı biliyorduk. Çok fazla konuşacak bir şey yok. Canlı yayında herkes gördü." diyerek, şunları söyledi:

        "Bizim orada neler olduğunu burada neler olduğunu. Sahaya girdiğimizden beri ne anamız, bacımız kaldı. Olan şeyler. Biz basketbol oynayamaya konsantre olmaya çalışıyoruz. Üzgünüz, kazanmak istiyorduk. Daha iyi takımız. Hatalar yaptık. Ne kadar iyi basketbol oynadığımızı herkes gördü. Galatasaray'ı tebrik ediyorum."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ