Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Milli Takım Sinan Güler: Rüyamız olimpiyat - Basketbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Filipinler’in başkenti Manila’da önümüzdeki ay başında düzenlenecek 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Elemeleri’nde mücadele edecek olan Basketbol Milli Takımı’nın kaptanı Sinan Güler, olimpiyatlarda yer almanın her oyuncunun hayali olduğunu söyledi.

        33 yaşındaki tecrübeli oyuncu, Manila’da olimpiyat hedefiyle ve en yüksek motivasyonla ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını ifade ederek, “Ligin ardından kısa bir zaman olduğundan, kondisyon çalışacak pek zamanımız olmadı. Hazırlık maçlarında da doğrudan sistem üzerine çalışmalar yaptık. Ergin (Ataman) hocanın sistemi içerisindeki bir oyuncu olduğum için yapmam gereken, takım arkadaşlarımın da bu sisteme alışmasını sağlamak ve kendi yapabildiklerimi daha iyiye çıkarmak” diye konuştu.

        Sinan, sakatlığı nedeniyle olimpiyat elemelerinin kadrosundan çıkartılan Göksenin Köksal’ın yokluğunu hissedeceklerini ifade ederek şunları söyledi:

        “Göksenin gerçekten savunma anlamında takımımızın en önemli oyuncularından biriydi. Umuyorum ki, diğer genç arkadaşlar bu enerjiyi kapatabilecek şekilde mücadele eder. Hepimizin aslında bu konuda fazladan performans sergilemesi gerekecek. Aşağıdan gelen genç oyuncuların sahada gösterdikleri performans birbirine benzer. Belki Göksenin aralarında, hatta aramızdaki en iyi savunmacılardan biri. Umuyorum ki, diğer oyuncular ve ben bu eksikliği ve enerjiyi kapatacak şekilde sahaya çıkacağız.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ