Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Avrupa Ligi Beşiktaş Beşiktaş-Midtjylland maçlarının hakemleri belli oldu: İlk maça İspanyol hakem!

        UEFA Avrupa Ligi ikinci eleme turunda 23 Temmuz Perşembe günü oynanacak Beşiktaş-Midtjylland mücadelesinde İspanyol hakem Ricardo de Burgos görev yapacak.

        UEFA'nın açıklamasına göre, Burgos'un yardımcılıklarını İspanya Futbol Federasyonundan Iker De Francisco ile Asier Perez De Mendiola yapacak.

        Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Adrian Cordero olacak.

        RÖVANŞ MÜCADELESİNİ HIRVAT HAKEM CULINA YÖNETECEK

        Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi ikinci eleme turu rövanş maçında ise 30 Temmuz Perşembe günü Danimarka temsilcisi ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

        Midtjylland-Beşiktaş karşılaşmasında Hırvat hakem Ante Culina düdük çalacak.

        Culina'nın yardımcılıklarını Hırvat Dario Kolarevic ile Kristijan Novosel yapacak.

        Müsabakanın dördüncü hakemi ise Antonio Melnjak olacak.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Sinop'ta oluşan çift gökkuşağı dron ile görüntülendi

        Sinop'un Türkeli ilçesinde etkili olan sağanağın ardından gökyüzünde beliren çift gökkuşağı, dron ile havadan görüntülendi. (AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ