Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de kaleciler forvetlerle iddiaya girdi - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR/Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’de Beşiktaş derbisi adeta ölüm kalım maçı haline geldi. Sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak Kanarya’da en büyük problem ise bu sezon genelinde olduğu gibi forvet oyuncularının formsuzluğu.

        Kaçan gollerle beklenmedik puanlar kaybeden Sarı-Lacivertliler’de bu sorunun ortadan kalkması için Samandıra’da adeta seferberlik ilan edildi. Hafta başında teknik direktör İsmail Kartal hücum hattının özgüveninin yerine gelmesi için tüm takımdan yardımcı olmasını istedi. Bu doğrultuda devreye Fenerbahçe’nin kalecileri girdi. Antrenman sonrasında Volkan ve Mert takımın golcüleri Sow, Kuyt ve Webo’ya kafa tutarak ceza yayı çizgisi üzerinden çekilecek 10 şuttan 5’ini gol yapmaları halinde bu üçlüye Boğaz’da yemek ısmarlayacaklarının sözünü verdi.

        İDDİA UZADI DA UZADI

        Topun başına geçen forvetler 5’ten fazla gol atarken, Volkan bu iddianın çok kolay olduğunu ve baraj kurarak aynı iddiayı tekrarlamaları gerektiğini söyledi. Teknik direktör İsmail Kartal, 3. yarışmada da yan toplardan aynı iddianın tekrarlanması önerisinde bulundu. Bu yarışmayı da forvetler kazanırken böylece kaleciler Volkan ve Mert golcüler Kuyt, Sow ve Webo’ya Boğaz’da yemek kaybetmiş oldu. Ancak iki file bekçisi de bundan hiç şikayetçi olmazken forvet elemanlarına, “Yeter ki siz bu golleri Beşiktaş’a da atın biz yine Boğaz’da yemek ısmarlarız” dediler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ